€ 947.500,-

Westerweg 6, 3253LX Ouddorp

Westerweg 6, Ouddorp

Over deze woning

Makelaar
Tanis & Akershoek Makelaardij
Aangeboden sinds
22-10-2024
Aantal keer bekeken
29

Kenmerken

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1978
Perceelgrootte
6540
Woonoppervlakte
146
Inhoud
612
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Deze vrijstaande woning is vrij en prachtig gelegen tussen zandwallen op een royaal perceel grond van 6540 m2, slechts een korte afstand van de duinen en het Noordzeestrand.

De begane grond is voorzien van een slaapkamer en badkamer, waardoor het ideaal is voor levensloopbestendig wonen. De doorzon woonkamer en praktische keuken zorgen voor een gezellige en functionele leefruimte.

In 2020 is de woning deels gemoderniseerd. Het toilet, de badkamer en de keuken zijn functioneel, echter gedateerd.
Laat uw creativiteit de vrije loop en geef deze belangrijke ruimtes in huis een make-over tot ware blikvangers die uw eigen smaak en stijl weerspiegelen.

Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop en twee slaapkamers, waar nog enige afwerking nodig is. Daarnaast is er een aangebouwde garage met elektrische deuropener en ruim bemeten, bevloerde zolderruimte.

De royale tuin is een oase van rust met een kas waarin een (te moderniseren) zwembad te vinden is. Daarnaast zijn er terrassen, een waterput, bron, vijver en diverse opstallen zoals een voormalig geitenhok en houtopslag.

Deze woning biedt een unieke kans om te genieten van het buitenleven in een prachtige omgeving.


INDELING

BEGANE GROND

Als u via de voortuin het huis betreedt, komt u binnen in de entreehal. Een vaste trap leidt u naar de eerste verdieping, terwijl de meterkast en een gastentoilet met lichte betegeling en sierbies direct toegankelijk zijn. Vanuit de hal is tevens de kelderruimte toegankelijk.

Met een praktische slaapkamer en de functionele badkamer op de begane grond is deze woning levensloopbestendig. De badkamer is functioneel en kunt u naar eigen inzicht naar uw eigen smaak inrichten.

De keuken, vernieuwd in 1985, is echter van alle gemakken voorzien met een wandopstelling en apparatuur zoals een afzuigkap, vaatwasmachine, gaskookplaat, koelkast, dubbele spoelunit, combimagnetron en close-in boiler.

De doorzonwoonkamer straalt warmte uit dankzij de houten vloerdelen en de aanwezigheid van een knusse houtkachel.
Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de tuin.


1E VERDIEPING

Omdat het volledige woonprogramma zich op de begane grond bevindt, is de 1e verdieping zelden gebruikt. Op de overloop vindt u de opstelplaats van de Cv-combiketel en een royale inloopkast.

Aan beide zijden van de woning zijn slaapkamers gerealiseerd waarbij de 2e slaapkamer tevens voorzien is van een dakvenster.

Met wat aanpassingen maakt u dit huis tot een gezellig onderkomen waar u zich zeker thuis gaat voelen.


TUIN EN BIJGEBOUWEN

De garage is voorzien van een elektrisch bedienbare garagedeur en spouwmuren, waardoor u de vorst buiten houdt. De royale bevloerde zolderruimte is ideaal voor het opbergen van allerhande spullen welke u niet dagelijks nodig heeft.

In de tuin vindt u diverse opstallen waaronder een voormalige verblijf voor de geiten en een houtopslag. In een glazen kas is een zwembad gerealiseerd, deze dient gemoderniseerd te worden.

Voor het beregenen van de tuin is een bron geslagen, ideaal voor een tuin met de omvang zoals deze.


ALGEMENE KENMERKEN:

- vrijstaande woning met 146 m2 woonoppervlakte;
- levensloopbestendig wonen door aanwezigheid van slaapkamer en badkamer op de begane grond;
- bouwjaar woning1978; garage aangebouwd: ca. 1984;
- voorzien van muur- en dakisolatie;
- houten en kunststof ramen en kozijnen, voorzien van dubbele beglazing;
- perceelgrootte: 6540 m2 eigen grond;
- verwarming/warm watervoorziening middels Cv-combiketel (Atag 2022);
- bron aanwezig t.b.v. het besproeien van de tuin;
- oplevering in overleg.


OVERIGE BEPALINGEN VAN TOEPASSING

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.