€ 545.000,-

Pimpelmees 35, Sommelsdijk

Pimpelmees 35, Sommelsdijk

Over deze woning

Makelaar
Krieger & Witte Makelaars
Aangeboden sinds
22-10-2024
Aantal keer bekeken
27

Kenmerken

Bouwjaar
1989
Perceelgrootte
317
Woonoppervlakte
125
Inhoud
517
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Welkom bij deze prachtige 2-onder-1 kapwoning in de rustige en kindvriendelijke “Vogeltjes” wijk in Sommelsdijk! Deze uitstekend onderhouden woning biedt u alle ruimte en comfort die u zoekt. Gelegen op maar liefst 317 m² eigen grond, heeft u hier volop de gelegenheid om zowel binnen als buiten te genieten van uw nieuwe thuis.


Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een stijlvolle en ruime woonkamer, waar de grote raampartijen een aangename hoeveelheid natuurlijk licht binnenlaten. Vanuit deze lichte leefruimte heeft u direct zicht op de fraai aangelegde achtertuin, die met een diepte van circa 17 meter volop ruimte biedt voor ontspanning en buitenleven. De tuin is gelegen op het zuiden, waardoor u de gehele dag van de zon kunt genieten. Of het nu gaat om een rustige middag in de tuin, een diner in de buitenlucht of simpelweg ontspannen in de zon, deze buitenruimte biedt u alles wat u zich kunt wensen. De aanwezigheid van een eigen garage en oprit onderstreept het comfort van deze woning en biedt u voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het duurzame karakter van deze woning wordt versterkt door de aanwezigheid van 13 zonnepanelen, die jaarlijks een opbrengst genereren van 4200 tot 4300 kWh.

Deze investering in duurzaamheid zorgt niet alleen voor een lagere energierekening, maar draagt ook bij aan een milieuvriendelijke levensstijl. Daarnaast is de woning recentelijk voorzien van een nieuwe Nefit CV-ketel (2022), wat een efficiënt en betrouwbaar verwarmingssysteem garandeert. Het toilet op de begane grond is eveneens in 2022 vernieuwd en voegt een moderne en verzorgde uitstraling toe aan de woning.


De woning beschikt over vier ruime slaapkamers, elk met een prettige lichtinval en een royale opzet. Dit maakt de woning bij uitstek geschikt voor gezinnen of voor hen die behoefte hebben aan extra ruimte, bijvoorbeeld voor een kantoor of hobbykamer. De slaapkamers bieden alle comfort en rust die u wenst, waardoor u zich direct thuis zult voelen.


De woning is dit jaar nog aan de voorzijde volledig geschilderd, wat bijdraagt aan de verzorgde uitstraling en het onderhoudsniveau van het geheel. U hoeft zich de komende jaren geen zorgen te maken over het schilderwerk, aangezien dit met aandacht en zorg is uitgevoerd.


Kortom, deze woning is een toonbeeld van ruimte, comfort en duurzaamheid. Met een zonnige achtertuin, eigen oprit, garage en moderne voorzieningen biedt deze woning alles wat u zoekt in een toekomstbestendig thuis. Maak een afspraak voor een bezichtiging en ontdek de vele kwaliteiten van deze bijzondere woning in Sommelsdijk.


Begane grond


Entree:

Laminaatvloer, meterkast en radiator.


Toilet:

Zwevend, wastafel en geheel betegeld.


Woonkamer:

Laminaatvloer, schuifpui, radiator, gashaard en pliséhor.


Keuken:

Inductiekookplaat, combimagnetron, koelkast, apothekerskast, vaatwasser, pannencarrousel, spoelbak, afzuigkap, composiet werkblad, laminaatvloer.


Garage:

Radiator, betonvloer, elektra en witgoedaansluitingen.


Eerste verdieping


Overloop:

Tapijt en trapopgang.


Slaapkamer 1:

Tapijt, radiator en inloopkast.


Slaapkamer 2:

Tapijt, radiator en vaste kast.


Slaapkamer 3:

Tapijt, radiator en toegang tot balkon.


Badkamer:

Douche, zwevend toilet, dubbel wastafel, spiegel met verlichting, mechanische afzuiging, designradiator en geheel betegeld.


Tweede verdieping


Overloop:

CV-ketel (Nefit 2022) en Velux dakvenster.


Slaapkamer 4:

Laminaatvloer, hor, Velux dakvenster en radiator.


Tuin


Voortuin:

Eigen oprit, bestraat en diverse beplanting.


Achtertuin:

Gras, terras, diverse beplanting, vijver en zonnescherm.


Details


Extra’s:

– 317 m² eigen grond;

– Ca. 17 meter diepe achtertuin op het zuiden;

– Garage;

– Eigen oprit;

– 4 slaapkamers;

– CV-ketel (Nefit 2022);

– Toilet begane grond (2022);

– 13 zonnepanelen (4200 á 4300 kWh);

– Energielabel A;

– De voorzijde van de woning is dit jaar nog geschilderd.