€ 275.000,-

Weeshuisstraat 12, 3245BL Sommelsdijk

Weeshuisstraat 12, Sommelsdijk

Over deze woning

Makelaar
Struijk & Struijk Makelaardij
Aangeboden sinds
22-10-2024
Aantal keer bekeken
7

Kenmerken

Bouwjaar
1913
Perceelgrootte
85
Woonoppervlakte
79
Inhoud
279
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Perfect voor starters: charmant wonen in deze uitgebouwde tussenwoning in het centrum van Sommelsdijk, op steenworpafstand van het winkelcentrum. 

Ben je op zoek naar een nette woning op een centrale locatie? Gelegen op 85 m² eigen grond, dichtbij het gezellige centrum en alle voorzieningen, is dit de ideale plek om je woondroom te beginnen! 

Ruimte en comfort: deze woning biedt verrassend veel ruimte. Bij binnenkomst word je verwelkomd in de entree, afgewerkt met een stijlvolle siergrindvloer. De gezellige woonkamer is voorzien van houten vloerdelen, een sfeervolle lambrisering en een handige trapkast voor extra opbergruimte. 

Moderne keuken en badkamer: aan de achterzijde van de woning vind je de moderne, halfopen keuken. Deze is volledig uitgerust met alle benodigde inbouwapparatuur. Daarnaast is er extra bergruimte, waardoor je alles bij de hand hebt. De badkamer is eveneens volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche en wastafel. De aparte toiletruimte is modern afgewerkt en beschikt over mechanische ventilatie.

Op verdieping: de eerste verdieping bestaat uit drie lichte slaapkamers, allemaal voorzien van een laminaatvloer. Twee slaapkamers beschikken over een praktisch Velux-dakraam, wat zorgt voor extra lichtinval. De derde slaapkamer heeft een handige vaste kastenwand. Daarnaast is er op de overloop een luik met toegang tot een handige bergzolder.

Buiten biedt de achterplaats voldoende ruimte om van de zon te genieten, en er is een extra berging voor een fiets of tuingereedschap.

Onze digitale brochure is te vinden op weeshuisstraat12.nl. Hierop vindt u belangrijke documentatie, het volledige presentatiepakket én diverse handige tools.

Bijzonderheden: 

- Bouwjaar: 1913

- Perceeloppervlakte: 85 m² eigen grond

- Woonoppervlakte: 79 m² (conform meetinstructie)

- Externe bergruimte: 3 m² (conform meetinstructie)

- Inhoud: 279 m³ (conform meetinstructie)

- In het centrum gelegen

- Zonnige achtertuin op het zuiden

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.