€ 415.000,-

Hobius de Krijgerlaan 15, 3245XE Sommelsdijk

Hobius de Krijgerlaan 15, Sommelsdijk

Over deze woning

Makelaar
Tanis & Akershoek Makelaardij
Aangeboden sinds
22-10-2024
Aantal keer bekeken
18

Kenmerken

Soort woonhuis
Hoekwoning
Bouwjaar
1955
Perceelgrootte
265
Woonoppervlakte
116
Inhoud
496
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Omschrijving

Verrassend ruime hoekwoning met aanbouw op een perceel van 265 m2 eigen grond!

Verhuisplannen? Dan willen we graag deze rustig gelegen en uitgebouwde eengezinswoning met slaapkamer & badkamer op de begane grond en 4 slaapkamers op de verdieping aanbieden!

Met o.a. kunststof kozijnen waarin HR++ beglazing, geïsoleerde muren, vloeren en daken, riante achtertuin op het Westen en voldoende parkeergelegenheid voor de deur biedt deze woning wellicht jouw nieuw thuis...

INDELING

BEGANE GROND:
Via de voordeur kom je in de entreehal waar zich de trapopgang, kelderkast met vernieuwde meterkast en geheel betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje zich bevinden. De aanwezige badkamer is geheel betegeld en ingericht met een douche en wastafel, echter momenteel niet in gebruik.

Vanuit de hal zijn de woonkamer alsmede de 2e badkamer met aansluitende slaapkamer bereikbaar.

De luxe en geheel betegelde 2e badkamer is in 2023 gerealiseerd en beschikt hierbij over een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. De aansluitende slaapkamer is voorzien van een convectorput en terrasdeuren naar de tuin.

De gezellige woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd en beschikt over een moderne plavuizenvloer waaronder vloerverwarming en sfeervolle ensuite deuren naar de woonkeuken.

De woonkeuken met eveneens plavuizenvloer waaronder vloerverwarming en terrasdeuren naar de tuin bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een landelijke wandopstelling met diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en vernieuwde vaatwasmachine en koelkast (2024).

De praktische bijkeuken met witgoedaansluiting geeft toegang tot de inpandige berging aan de voorzijde en tuin aan de achterzijde.

1E VERDIEPING:
Vanaf de overloop met inbouwkast zijn de slaapkamers bereikbaar. Door de rechte geveloptrek is er op deze verdieping aan ruimte geen gebrek.

In totaal zijn er 4 slaapkamers met inbouwkasten, 2 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde.

2E VERDIEPING:
Middels een luik met vlizotrap op de overloop is de bergzolder met dakraam en CV-opstelling bereikbaar.

TUIN:
De riante achtertuin van circa 13 meter diep is gunstig gelegen op het Westen en voorzien van vernieuwde schuttingen. De aanwezige houten berging biedt hierbij voldoende plaats voor de (tuin)gereedschappen.

ALGEMEEN:
- Eengezinswoning met aanbouw, inpandige en houten berging
- Slaapkamer op begane grond, 4 slaapkamers op verdieping
- 2 badkamers, waarvan 1 in 2023 vernieuwd
- Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. CV-combiketel
- Vloerverwarming op begane grond m.u.v. slaap- en badkamer
- Kunststof kozijnen waarin HR++ beglazing
- Tuin op het Westen en achterom
- Oplevering: in overleg.