€ 565.000,-

Jacob Catsstraat 77, 3245RH Sommelsdijk

Jacob Catsstraat 77, Sommelsdijk

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
04-10-2024
Aantal keer bekeken
132

Kenmerken

Bouwjaar
1998
Perceelgrootte
245
Woonoppervlakte
134
Inhoud
537
Aantal kamers
5

Omschrijving

In een gezellige woonwijk in Sommelsdijk wordt u deze ruime, geschakelde woning met garage aangeboden. De woning, gelegen op een perceel van 245 m², heeft een royale woon-/eetkamer, een open keuken en vier slaapkamers. De ruime tuin is gelegen op het westen.



INDELING

Begane grond:


De entreehal, met toilet, meterkast en trapopgang, geeft toegang tot de woon-/eetkamer, de open keuken en de garage. De ruime woon-/eetkamer is voorzien van een PVC vloer met vloerverwarming, een vaste kast en een schuifpui die toegang geeft tot de tuin. De schuifpui zorgt voor veel lichtinval. Aan de voorzijde van de woning is de keuken. De mooie keuken is voorzien van veel opbergruimte en diverse apparatuur: kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser en Quooker. De begane grond is voorzien van een PVC vloer met vloerverwarming.



Eerste verdieping:

De overloop, met vaste kast en trapopgang, geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De ruime slaapkamers zijn voorzien van click-PVC. De ramen zorgen voor veel lichtinval. De mooie, geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche, een dubbele wastafel, een toilet, een designradiator en inbouwspots.



Tweede verdieping:

De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. De overloop, met CV-ketel, geeft toegang tot het dakterras, een ruime berging en de vierde slaapkamer. De slaapkamer is licht, ruim en voorzien van een laminaatvloer. Het ruime dakterras is op het westen gelegen. 



Tuin & garage:

De ruime, verzorgde achtertuin is gelegen op het westen. De tuin is voorzien van bestrating, gazon en borders met allerlei planten en struiken. Het is hier heerlijk vertoeven. Voor de garage is ruimte om uw auto te parkeren.



Bijzonderheden:

– Oplevering: maart 2025

– Ruime woning

– Begane grond is voorzien van vloerverwarming

– Vier slaapkamers

– Dakterras 

– Garage

– Ruime tuin

– 9 zonnepanelen