€ 230.000,-

Emmastraat 15, 3258AG Den Bommel

Emmastraat 15, Den Bommel

Over deze woning

Makelaar
Tanis & Akershoek Makelaardij
Aangeboden sinds
02-10-2024
Aantal keer bekeken
143

Kenmerken

Soort woonhuis
Hoekwoning
Bouwjaar
1949
Perceelgrootte
268
Woonoppervlakte
91
Inhoud
357
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Namens Woningbouwvereniging "Oost West Wonen" mogen we je deze hoekwoning aanbieden.

Gelegen op een rustige locatie biedt dit object veel privacy door het heerlijke perceel grond waarop de woning staat.
Met de mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein, hoef je nooit meer te zoeken naar een parkeerplek. Daarnaast is er een handige kunststof berging aanwezig in de tuin waar je al je spullen kwijt kunt.

De woning wordt verkocht vanuit de huur en kan wat aandacht gebruiken om het geheel naar jouw wensen te maken. Met wat opknapwerk en het zetten van de puntjes op de i, kun je hier zeker jouw droomhuis van maken!

De keuken, toilet en badkamer zijn in 2020 gemoderniseerd waardoor je geen grote verbouwingen meer hoeft te doen.
Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers aanwezig, voldoende ruimte voor het hele gezin, voor nu óf voor later.

Heb jij zin om de handen uit de mouwen te steken en een woning helemaal naar jouw smaak te maken? Dan is deze hoekwoning perfect voor jou!
Neem snel contact op om een bezichtiging in te plannen en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van deze prachtige stek!


INDELING


BEGANE GROND

Via de voortuin kom je in de entreehal van de woning. Hier bevindt zich de meterkast en de (bordes)trap naar de slaapverdieping.

De woonkamer is voorzien van een prima raampartij, welke zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht en is met recht een heerlijke ruimte om te vertoeven.

Aan de achterzijde is de keuken gerealiseerd, deze heeft een gemoderniseerde keukenopstelling (2020), deze is functioneel uitgevoerd, voorzien afzuigkap en aansluiting voor de kookplaat en biedt voldoende ruimte om de heerlijkste gerechten te creëren.

In de bijkeuken is de Cv-combiketel (2011) opgesteld. Tevens bevindt zich in deze ruimte het deels betegelde toilet, wasmachineaansluiting en de achteruitgang met toegang tot het terras en de tuin.
De vloeren van de bijkeuken zijn afgewerkt met plavuizen.


1E VERDIEPING

Als je vanuit de entreehal de trap opgaat naar de 1e verdieping kom je via het bordes in de badkamer (2020). Deze heeft een douche en wastafel.
Via een paar treden bereik je de overloop en zijn de 3 slaapkamers toegankelijk.

Aan de voorzijde van de woning bevinden zich 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer voorzien is van een vaste kast en een dakkapelletje.
De 3e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en biedt vrij uitzicht over de tuin, heeft een bergkast met luik naar de (deels bevloerde) bergzolder.


2E VERDIEPING

Op dit moment is er nog geen vlizotrap naar de bergzolder. Maar met wat creativiteit is deze zeker te realiseren. Deze ruimte is deels bevloerd, er is voldoende mogelijkheid om op deze verdieping een royale zolderruimte te maken.


TUIN EN BIJGEBOUWEN

De tuin is royaal qua afmeting. Liefhebbers met groene vingers kunnen zich helemaal uitleven om hier een geweldig mooie tuin te creëren.
Door de grootte is er altijd wel een heerlijk plekje in de zon of in de schaduw te vinden

De berging in de tuin is ideaal voor het plaatsen van fietsen en (tuin)gereedschappen.


ALGEMENE KENMERKEN:

- hoekwoning met berging;
- bouwjaar 1949;
- houten ramen en kozijnen, waarin dubbele beglazing;
- energielabel E;
- de woning is voorzien van houten en betonnen vloeren;
- verwarming en warmwatervoorziening via Cv-combiketel (Nefit 2011);
- perceel: ca. 268 m² eigen grond, deze dient nog definitief uitgemeten te worden door het kadaster;
- oplevering in overleg.


OVERIGE BEPALINGEN VAN TOEPASSING

Overdracht vindt plaats bij Benschop & Figee Netwerk Notarissen.

Zelfbewoningsplicht van toepassing.

De woning wordt verkocht middels uitponding, er is derhalve geen roerende goederenlijst en vragenformulier aanwezig.

Perceel grootte is circa weergegeven en zal zoveel meer of minder zijn als na kadastrale uitmeting zal blijken.
De kosten van het uitmeten bedragen circa 1000,- en zijn voor rekening van koper.

In de koopovereenkomst wordt opgenomen dat indien Oost West Wonen onderhoud gaat uitvoeren aan goten, daken of andere zaken die bloksgewijs uitgevoerd worden, koper hieraan medewerking verleent en deelneemt.

Er wordt in de koopovereenkomst een eerste recht van terugkoop door Oost West Wonen opgenomen.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper wordt geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.
In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen

Gezien het bouwjaar van de onroerende zaak is het mogelijk dat er in het verleden in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen/materialen zijn verwerkt. Vroeger was asbest een gebruikelijke toeslagmateriaal. Indien asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn dient de koper in geval van verwijdering hiervan die maatregelen en voorzieningen te treffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en vrijwaart de verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbesthoudende materialen in en/of de verwijdering van asbest en/of asbesthoudende materialen uit de desbetreffende onroerende zaak kan voortvloeien.

De kandidaat/koper verklaart ermee bekend te zijn dat indien het verkochte (en de bijgebouwen) circa 75 jaar oud zijn, de eisen die aan de bouwkundige kwaliteit gesteld mogen worden, lager liggen dan die voor nieuwere woningen. Verkoper staat niet in voor fundering, vloeren, leidingen van elektriciteit, water, gas, riolering en de aanwezigheid van doorslaand en/of optrekkend vocht. Bouwkundige gebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 6.3 (van de koopakte) omschreven (woon)gebruik en met ingang van de datum van de eigendomsoverdracht vrijwaart de koper de verkoper voor bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken.