€ 299.500,-

Schoolstraat 2, 3255AV Oude-Tonge

Schoolstraat 2, Oude-Tonge

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
02-10-2024
Aantal keer bekeken
69

Kenmerken

Bouwjaar
1950
Woonoppervlakte
87
Inhoud
340
Aantal kamers
3

Omschrijving

In het gezellige centrum van Oude-Tonge wordt u dit mooie, geheel gerenoveerde appartement (Schoolstraat 2 A) aangeboden. Het appartement, op de begane grond, is voorzien van een woon-/eetkamer, een open keuken en twee slaapkamers. Het vlonderterras is gelegen op het zuiden.



INDELING

Appartement:


De entreehal, met meterkast, geeft toegang tot de woon-/eetkamer, de keuken en een slaapkamer. De woon-/eetkamer is voorzien van een prachtige visgraatvloer. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Aansluitend aan de woon-/eetkamer is de open keuken gelegen. De mooie hoekkeuken is voorzien van veel opbergruimte en diverse apparatuur: kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. 

Vanuit de entreehal loopt u naar de gang die toegang geeft tot het toilet, de bijkeuken, de badkamer en de tweede slaapkamer. De bijkeuken is voorzien van de CV-ketel en de witgoedaansluitingen. De slaapkamers zijn voorzien van een visgraatvloer. Eén slaapkamer heeft openslaande deuren die toegang geven naar het vlonderterras. De prachtige, geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel. 

Het appartement is voorzien van vloerverwarming.



Vlonderterras: 

Het vlonderterras is gelegen op het zuiden en bereikbaar vanuit één van de slaapkamers en vanaf de straat. Het is hier heerlijk vertoeven. 



Bijzonderheden:

– Oplevering: in overleg

– Geheel gerenoveerd appartement

– Woon-/eetkamer met veel lichtinval

– Twee slaapkamers

– Vloerverwarming in het appartement

– Vlonderterras, gelegen op het zuiden

– Gelegen in het centrum