€ 300.000,-

Burgemeester Sterkstraat 11, 3243AE Stad aan 't Haringvliet

Burgemeester Sterkstraat 11, Stad aan 't Haringvliet

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
02-10-2024
Aantal keer bekeken
83

Kenmerken

Bouwjaar
1923
Perceelgrootte
275
Woonoppervlakte
98
Inhoud
323
Aantal kamers
4

Omschrijving

In Stad aan 't Haringvliet mogen we u deze leuke 2-onder-1 kap woning aanbieden! De woning heeft een gezellige woon-/eetkamer, een halfopen keuken, een badkamer en drie slaapkamers. De ruime achtertuin is gelegen op het noordwesten en maar liefst 20 meter lang. Bent u een liefhebber van water? In Stad aan 't Haringvliet vindt u twee mooie jachthavens en een strandje. 



INDELING

Begane grond:


De entreehal, met trapopgang, geeft toegang tot de woon/eetkamer. De gezellige woonkamer, aan de voorzijde van de woning gelegen, is voorzien van vloerbedekking, een vaste kast en inbouwspots. De ramen zorgen voor veel lichtinval. In het verlengde van de woonkamer loopt u naar de eetkamer. De eetkamer geeft via een schuifpui toegang tot de overkapping. Aansluitend aan de eetkamer is de open keuken gelegen. De ruime hoekkeuken is voorzien van veel opbergruimte, witgoedaansluitingen en diverse inbouwapparatuur: kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. In de keuken bevindt zich een deur naar de tuin. De eetkamer en keuken zijn voorzien van een plavuizen vloer. 



Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking of een laminaatvloer. Op de slaapkamer links achter is een vaste kast met daarin de CV-ketel.



Tuin & Bergingen:

De ruime achtertuin is gelegen op het noordwesten. Aansluitend aan de woning is de overkapping gesitueerd. Het is hier heerlijk vertoeven. Iets achter de woning staat de ruime, stenen berging. De tuin is voorzien van bestrating en gazon. Achter in de tuin staat de houten berging. Via een pad naast de woning is de tuin achterom bereikbaar.



Bijzonderheden:

– Oplevering: in overleg 

– Drie slaapkamers

– Ruime tuin

– 8 zonnepanelen

– www.stadaardgasvrij.nl