€ 545.000,-

Catharinastraat 17, Goedereede

Catharinastraat 17, Goedereede

Over deze woning

Makelaar
Krieger & Witte Makelaars
Aangeboden sinds
04-10-2024
Aantal keer bekeken
116

Kenmerken

Bouwjaar
1986
Perceelgrootte
125
Woonoppervlakte
136
Inhoud
438
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Bent u op zoek naar een prachtige tussenwoning in een rustige en karakteristieke omgeving? Dan is deze woning in het pittoreske Goedereede wellicht precies wat u zoekt.


Goedereede, gelegen op het mooie eiland Goeree-Overflakkee, staat bekend om zijn historische sfeer en landelijke charme. Dit sfeervolle stadje biedt niet alleen een authentieke woonbeleving, maar ook moderne voorzieningen, wat het tot een perfecte locatie maakt voor wie wil genieten van rust en comfort zonder in te leveren op gemak. De charmante straatjes, de oude haven en de nabijheid van de kust maken van Goedereede een bijzondere plek om te wonen. Daarnaast kunt u in de directe omgeving volop genieten van verschillende recreatieve activiteiten zoals wandelen, fietsen en watersporten. Het is een ideale plek voor wie houdt van een rustige en natuurrijke leefomgeving, maar toch centraal wil wonen.


De woning zelf heeft u veel te bieden. Zodra u de begane grond betreedt, zult u genieten van de luxe van vloerverwarming, wat zorgt voor een aangenaam en comfortabel binnenklimaat, ongeacht het seizoen. De keuken, die slechts vier jaar oud is, is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt alles wat u nodig heeft voor het bereiden van heerlijke maaltijden. De moderne BORA inductiekookplaat, een vaatwasser, een bijzonder mooi keramiek werkblad en een rood koperen kraan en spoelbak maken het koken niet alleen gemakkelijk, maar ook stijlvol. Daarnaast vindt u in de kastenwand een koelkast, vriezer, hete luchtoven en een magnetron, waardoor u volop opbergruimte en kookgemak tot uw beschikking heeft.


Een uniek aspect van deze woning is de praktijkruimte met een eigen ingang. Dit maakt het huis niet alleen perfect voor privégebruik, maar ook voor bijvoorbeeld een beroep aan huis of een hobbyruimte. De woning beschikt verder over drie ruime slaapkamers, waardoor er voldoende plek is voor een gezin of om logees te ontvangen.


Buiten kunt u genieten van zowel een achtertuin als een dakterras, wat de woning extra buitenruimte biedt. Ideaal om in alle privacy te ontspannen of te genieten van een mooie zomerdag. Bovendien is parkeren op eigen terrein mogelijk, wat in een stadje als Goedereede een groot pluspunt is.


Kortom, deze tussenwoning in Goedereede biedt u het beste van twee werelden: de rust en schoonheid van een historisch stadje, gecombineerd met alle comfort en luxe van een moderne woning. De vloerverwarming, luxe keuken, praktische indeling en extra ruimte maken dit huis tot een buitenkans voor wie op zoek is naar een nieuwe woning. Mis deze unieke kans niet!


Begane grond


Entree:

Brede eikenhouten vloerdelen v.v. vloerverwarming en meterkast.


Woonkamer:

Brede eikenhouten vloerdelen v.v. vloerverwarming, radiator, trapopgang, openhaard en toegang tot souterrain.


Keuken:

Brede eikenhouten vloerdelen v.v. vloerverwarming, 4-pits BORA kookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer, hete luchtoven, magnetron, keramiek werkblad, rood koperen kraan en spoelbak, radiator en toegang tot het dakterras.


Dakterras:

Buitenkraan en betegeld.


Eerste verdieping


Overloop:

Massief houten vloerdelen en dakvenster.


Slaapkamer 1:

Massief houten vloerdelen, schuifkast, inbouw kledingkast en radiator.


Slaapkamer 2:

Massief houten vloerdelen, schuifkast en radiator.


Slaapkamer 3:

Massief houten vloerdelen en radiator.


Badkamer:

Inloopdouche, ligbad, wastafel met meubel, radiator en geheel betegeld.


Toilet:

Staand, wastafel en ½ betegeld.


Overige verdiepingen


Souterrain:

Hal:

Plavuizen vloer, radiator en trapkast.


Toilet:

Zwevend, wastafel, mechanische afzuiging en geheel betegeld.


Praktijkruimte:

Vinyl, radiator, keukenblok met warm en koud water en bergkast.


Bijkeuken:

Plavuizen vloer, radiator, witgoedaansluitingen en cv-ketel (Intergas 2022).


Tuin


Achtertuin:

Bestraat en eigen oprit.


Details


Extra’s:

– Gelegen in het pittoreske Goedereede met historische sfeer en rustige omgeving;

– Luxe keuken (4 jaar oud) met moderne apparatuur;

– Vloerverwarming op de begane grond;

– Praktijkruimte met eigen ingang;

– Drie slaapkamers;

– Achtertuin én dakterras;

– Parkeren op eigen terrein;

– CV-ketel (2022);

– Nabij recreatiemogelijkheden zoals wandelen, fietsen en watersporten;

– Combinatie van landelijke charme en moderne voorzieningen.