€ 249.500,-

Oostdijk 7, Sommelsdijk

Oostdijk 7, Sommelsdijk

Over deze woning

Makelaar
Krieger & Witte Makelaars
Aangeboden sinds
08-10-2024
Aantal keer bekeken
89

Kenmerken

Bouwjaar
1903
Perceelgrootte
80
Woonoppervlakte
119
Inhoud
427
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Bent u op zoek naar een karakteristieke tussenwoning in een rustige en authentieke omgeving? Dan is deze woning aan de Oostdijk in het pittoreske Sommelsdijk wellicht precies wat u zoekt. Deze woning ligt in het hart van de oude dorpskern en biedt de charme van het dorpse leven met alle voorzieningen op loopafstand. Of u nu de dagelijkse boodschappen wilt doen, een wandeling maakt door het historische centrum of de kinderen naar school brengt, alles bevindt zich in de directe nabijheid van uw nieuwe thuis.


De Oostdijk staat bekend om zijn gevarieerde bouwstijlen, wat zorgt voor een unieke en sfeervolle woonomgeving. De woning zelf heeft een geweldige ligging met uitzicht op de karakteristieke Sommelsdijkse haven. Dit biedt niet alleen een prachtig uitzicht, maar draagt ook bij aan het gevoel van rust en ruimte, ondanks de centrale ligging.


Hoewel de woning een authentieke uitstraling heeft, dient deze gemoderniseerd te worden. Dit biedt u de perfecte gelegenheid om de woning volledig naar uw eigen smaak in te richten en van alle moderne gemakken te voorzien. Een aantal kozijnen is reeds vervangen door onderhoudsarme kunststof exemplaren, waardoor een deel van de woning al is voorbereid op de toekomst. Met wat liefde en aandacht kan deze woning worden getransformeerd tot een waar droomhuis.


De woning beschikt over maar liefst vier slaapkamers, wat meer dan genoeg ruimte biedt voor een gezin of voor het creëren van bijvoorbeeld een werk- of hobbyruimte. Of u nu behoefte heeft aan een eigen plek voor de kinderen, een rustige thuiskantoorruimte of een logeerkamer, deze woning heeft het allemaal.


Een ander groot voordeel van deze woning is het souterrain, dat extra bergruimte biedt. Dit maakt het opbergen van seizoensgebonden spullen, gereedschap of voorraad eenvoudig, zonder dat u waardevolle leefruimte hoeft op te offeren. Hierdoor blijft de bovenliggende woonruimte optimaal benut.


Kortom, als u op zoek bent naar een woning op een unieke locatie, in een historische omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik en de mogelijkheid om de woning geheel naar uw eigen wensen te moderniseren, dan is deze tussenwoning aan de Oostdijk in Sommelsdijk een uitstekende keuze. Met vier slaapkamers, een prachtig uitzicht op de haven en een souterrain voor extra bergruimte, biedt deze woning alles wat u nodig heeft om comfortabel en sfeervol te wonen.


Begane grond


Entree:

Tegelvloer, meterkast, radiator en trapopgang.


Toilet:

Staand, elektrische afzuiging en half betegeld.


Woonkamer:

Laminaatvloer, radiator en een schouw.


Keuken:

5-pits gasfornuis, elektrische oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, enkele spoelbak, radiator, spots in koof, inbouwkast, trapkast en laminaat vloer.


Badkamer:

Plavuizenvloer, radiator, douche cabine, wastafel met meubel en geheel betegeld.


Loggia:

Plavuizenvloer, radiator, witgoedaansluiting en toegang tot souterrain.


Eerste verdieping


Overloop:

Vinylvloer, bergkast met cv opstelling (Nefit 2006), radiator en velux dakraam.


Slaapkamer 1:

Vloerbedekking, radiator en dakvenster.


Slaapkamer 2:

Vinylvloer en een radiator.


Slaapkamer 3:

Laminaatvloer, radiator en een wastafel met meubel.


Slaapkamer 4:

Laminaatvloer, radiator, bergkast en een wastafel.


Overige verdiepingen


Souterrain:

Betonvloer, openslaande deuren naar straatkant, elektra, verlichting en wateraansluiting.


Details


Extra’s:

– Uitzicht over de Sommelsdijkse Haven;

– 4 slaapkamers;

– Loggia;

– Souterrain;

– Alle voorzieningen op loopafstand;

– Energielabel D.