€ 495.000,-

Krammerstraat 13, 3249AM Herkingen

Krammerstraat 13, Herkingen

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
17-10-2024
Aantal keer bekeken
47

Kenmerken

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1973
Perceelgrootte
354
Woonoppervlakte
114
Inhoud
430
Aantal kamers
4

Omschrijving

Deze levensloopbestendige woning in Herkingen, op korte afstand van het prachtige Grevelingenmeer, biedt u alles wat u zoekt! De woning beschikt over een ruime woonkamer, een keuken, drie slaapkamers (waarvan één op de begane grond), een badkamer op de begane grond en een fraai aangelegde tuin. De ligging is ideaal: op loopafstand van de jachthaven, vlakbij natuurgebied De Slikken van Flakkee en op slechts drie kwartier rijden van Rotterdam Zuidplein. Kom kijken en laat u verrassen!



INDELING:

Begane grond


Vanuit de hal met toilet, meterkast en trapopgang heeft u toegang tot de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. De lichte woonkamer is gelegen aan de voorzijde en de eetkamer aan de achterzijde van de woning. Grote raampartijen zorgen voor een heerlijke lichtinval. De keuken is voorzien van alle gemakken, zoals een kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken bereikbaar met plavuizen vloer en witgoedaansluitingen. De bijkeuken geeft toegang tot de tuin. De ruime slaapkamer op de begane grond en de aangrenzende badkamer maken deze woning ideaal voor alle leeftijden. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche, wastafel, designradiator en inbouwspots.



Eerste verdieping:

Via de trap bereikt u de overloop met dakvenster en kastruimte onder het schuine dak. De overloop geeft toegang tot twee ruime slaapkamers, beide voorzien van vloerbedekking en kastruimte onder het schuine dak. Eén van de slaapkamers beschikt over een wastafel.



Tuin en garage:

De woning wordt omringd door een fraai aangelegde tuin. De achtertuin, gelegen op het zuidoosten, is voorzien van bestrating, borders met diverse planten en bomen. De afscheiding met een muur zorgt voor veel privacy. Links van de woning staat een ruime stenen garage met ruime oprit.



Bijzonderheden:

– Levensloopbestendige, vrijstaande functionele woning op royaal perceel (354 m²)

– Slaapkamer en badkamer op begane grond

– Praktische bijkeuken

– Twee slaapkamers op de eerste verdieping

– Garage met ruime oprit voor auto of caravan

– Fraaie tuin rondom

– Gelegen op loopafstand van de jachthaven en in de nabijheid van natuurgebied De Slikken van Flakkee