€ 300.000,-

Kerkstraat 21, 3256AE Achthuizen

Kerkstraat 21, Achthuizen

Over deze woning

Makelaar
Van Alphen Makelaardij
Aangeboden sinds
16-10-2024
Aantal keer bekeken
49

Kenmerken

Bouwjaar
1995
Perceelgrootte
159
Woonoppervlakte
100
Inhoud
300
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Ben je op zoek naar een instapklare woning in een kindvriendelijke en rustige buurt? Dan is Kerkstraat 21 in Achthuizen jouw nieuwe adres! Deze betaalbare hoekwoning met energielabel B heeft alles wat je nodig hebt en meer. Met drie slaapkamers en de mogelijkheid om een vierde te creëren, is er genoeg ruimte voor het hele gezin. Kom snel een kijkje nemen en ervaar zelf de charme van deze woning!

Omschrijving
Stap binnen in de lichte woonkamer waar je meteen de sfeer van thuis voelt. De ramen zijn voorzien van rolluiken voor extra comfort en privacy. De praktische keuken is voorzien van alle moderne gemakken zoals een gaskookplaat en vaatwasser. Hier tover je moeiteloos de lekkerste maaltijden op tafel. De voortuin op het zuiden is de perfecte plek om te genieten van de zon en een kopje koffie in de ochtend.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vind je drie comfortabele slaapkamers, ideaal voor een jong gezin. De badkamer is netjes afgewerkt en beschikt over een douche, wastafelmeubel en een tweede toilet. Hier begin je je dag fris en energiek.

Tweede verdieping
Dankzij de vaste trap bereik je de tweede verdieping die mogelijkheden biedt voor een vierde slaapkamer of hobbyruimte. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van deze ruimte wat jij wilt!

Tuin
De voortuin op het zuiden is de perfecte plek om te genieten van de zon en een kopje koffie in de ochtend.

Bijzonderheden
Wonen in Achthuizen betekent genieten van rust en ruimte, maar ook van de nabijheid van belangrijke voorzieningen. Scholen, winkels en sportfaciliteiten zijn allemaal op korte afstand te vinden. Het dorp heeft een gezellige sfeer en de omgeving biedt tal van mogelijkheden voor wandel- en fietstochten.

Kerkstraat 21 biedt de perfecte combinatie van comfort, ruimte en een rustige ligging. Met 159m² eigen grond en een nette afwerking kun je hier direct gaan wonen zonder zorgen. Grijp je kans en plan snel een bezichtiging in

- 3 slaapkamers met de mogelijkheid voor een vierde
- Een lichte woonkamer met rolluiken voor extra comfort
- Een praktische keuken met moderne gemakken
- Een zonnige voortuin op het zuiden