€ 549.000,-

Wilgenlaan 1, 3247GL Dirksland

Wilgenlaan 1, Dirksland

Over deze woning

Makelaar
Van Alphen Makelaardij
Aangeboden sinds
16-10-2024
Aantal keer bekeken
67

Kenmerken

Bouwjaar
2013
Perceelgrootte
247
Woonoppervlakte
145
Inhoud
519
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Op zoek naar een huis dat echt uitblinkt? Dan moet je zeker een kijkje nemen bij Wilgenlaan 1 in Dirksland. Deze hoekwoning is een topper in de gewilde woonwijk De Nieuwe Gooije. Met een royaal woonoppervlak van 144,5 m2, energielabel A en vloerverwarming op alle verdiepingen, is dit huis de droom van elk jong gezin. De moderne badkamer, luxe keuken en zonnepanelen van 2023 maken het plaatje helemaal af. Zie je jezelf hier al wonen? Plan snel een bezichtiging!

Omschrijving
Als je de voordeur opent, word je verwelkomd door een ruime hal die je direct een warm gevoel geeft. De woonkamer is licht en gezellig, perfect voor een avondje Netflix of een spelletjesmarathon met de kids. De vloerverwarming zorgt voor comfortabele warmte, zelfs op de koudste winterdagen. De landelijk ingerichte keuken is een waar kookparadijs. Met een vijfpits kookstel, oven, natuursteenblad en alle moderne apparatuur zoals een vaatwasser, koelkast en vriezer, maak je hier de lekkerste maaltijden. En de ruime kastruimte? Ideaal voor iedereen die van koken houdt!

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vind je drie royale slaapkamers. Hier is ruimte genoeg voor een master bedroom en twee kinderkamers, of misschien een thuiskantoor. De moderne badkamer is een wellness-ervaring op zich. Denk aan een relaxerend ligbad, een inloop (stort)douche voor de ultieme verfrissing en een dubbele wastafel met meubel voor al je badkamerbenodigdheden. En ja, ook hier vloerverwarming. Luxe, toch?

Tweede verdieping
De tweede verdieping heeft ook vloerverwarming en biedt nog meer mogelijkheden. De vierde slaapkamer is ideaal voor gasten of als speelkamer voor de kinderen. De berging op deze verdieping zorgt ervoor dat je al je spullen netjes kunt opbergen. En met de zonnepanelen van 2023 ben je ook nog eens duurzaam bezig.

Tuin
De achtertuin op het oosten is een heerlijke plek om te ontspannen. Begin je dag met een kop koffie in de ochtendzon of geniet van een barbecue met vrienden. De tuinberging is super handig voor al je tuinspullen en fietsen. En parkeren? Dat doe je gewoon op je eigen grond.

Bijzonderheden
Dirksland is een fijne plek om te wonen. De Nieuwe Gooije is een kindvriendelijke wijk met veel groen en speelgelegenheden. Je bent dicht bij scholen, winkels en sportverenigingen. Ook de natuur is binnen handbereik, perfect voor wandelingen of fietstochten. En met alle voorzieningen in de buurt, hoef je nooit ver te reizen voor wat je nodig hebt.

Wilgenlaan 1 is een woning die je moet zien. Maak snel een afspraak en ontdek zelf de charme en comfort van deze prachtige hoekwoning. Dit is niet zomaar een huis, maar een plek waar je je thuis voelt.