€ 295.000,-

Wilhelminastraat 3, Oude-Tonge

Wilhelminastraat 3, Oude-Tonge

Over deze woning

Makelaar
Krieger & Witte Makelaars
Aangeboden sinds
07-10-2024
Aantal keer bekeken
70

Kenmerken

Bouwjaar
1956
Perceelgrootte
148
Woonoppervlakte
80
Inhoud
310
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Bent u op zoek naar een instapklare, geheel gerenoveerde tussenwoning in Oude-Tonge? Dan is deze woning de perfecte keuze voor u. Deze prachtige woning is een aantal jaren geleden volledig vernieuwd en biedt u niet alleen moderne voorzieningen, maar ook het comfort en de rust die u zoekt.


Bij binnenkomst valt direct op hoeveel aandacht er is besteed aan de afwerking. De gehele woning is voorzien van nieuwe plafonds en vloeren, waardoor er een frisse en moderne uitstraling ontstaat. De elektra is volledig vernieuwd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische staat van het huis. Alles is tot in de puntjes verzorgd en dat merkt u vanaf het moment dat u de drempel overstapt.


De keuken is een absolute blikvanger. Deze moderne, strak vormgegeven ruimte is voorzien van alle gemakken die u mag verwachten van een nieuwe keuken. Hier kunt u heerlijk koken en tegelijkertijd genieten van het comfort en de luxe van een nieuwe installatie. Naast de keuken is de badkamer eveneens volledig vernieuwd, inclusief een tweede toilet voor extra gemak. De badkamer is een fijne, lichte ruimte waar u kunt ontspannen na een lange dag.


Ook op het gebied van isolatie is deze woning helemaal van deze tijd. Het dak en de muren zijn volledig geïsoleerd, wat niet alleen zorgt voor een aangenaam binnenklimaat, maar ook voor lagere energiekosten. Deze woning voldoet aan alle moderne eisen en is helemaal klaar voor de toekomst.


De achtertuin is twee jaar geleden grondig gerenoveerd en biedt u een heerlijk buitenverblijf waar u in alle rust kunt genieten van uw vrije tijd. De berging is eveneens twee jaar geleden vergroot en gerenoveerd, waardoor u extra opbergruimte heeft voor bijvoorbeeld fietsen, gereedschap of tuinmeubilair.


Met een perceel van 148m² eigen grond heeft u zowel binnen als buiten voldoende ruimte. De woning beschikt over drie slaapkamers, wat deze woning ideaal maakt voor zowel jonge gezinnen als mensen die graag wat extra ruimte hebben voor een thuiskantoor of hobbykamer.


Kortom, deze volledig gerenoveerde woning biedt u alles wat u zoekt: modern comfort, ruimte, en instapklare luxe. Met de recent vernieuwde keuken, badkamer, elektra, vloeren, en tuin, is dit een woning waar u zonder zorgen direct kunt intrekken. Wacht niet langer en maak van deze woning uw nieuwe thuis!


Begane grond


Entree:

Laminaatvloer, meterkast, trapopgang, kelderkast, spots in het plafond en radiator.


Toilet:

Zwevend, geheel betegeld en spots in het plafond.


Woonkamer:

Laminaatvloer, radiator, balkenplafond en zonnescherm.


Keuken:

Inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer enkele spoelbak, vaatwasser, combimagnetron, laminaatvloer, radiator en spots in het plafond.


Eerste verdieping


Overloop:

Laminaatvloer, witgoedaansluitingen, vlizotrap naar bergzolder en spots in het plafond.


Slaapkamer 1:

Laminaatvloer, radiator en spots in het plafond.


Slaapkamer 2:

Laminaatvloer, radiator, handmatig screen en spots in het plafond.


Slaapkamer 3:

Laminaatvloer, radiator en spots in het plafond.


Badkamer:

Douche, zwevend toilet, waskom met meubel, handdoekenradiator, geheel betegeld en spots in het plafond.


Overige verdiepingen


Bergzolder:

Veel bergruimte en cv-ketel (Nefit 2005).


Tuin


Voortuin:

Betegeld.


Achtertuin:

Betegeld, buitenkraan, eigen achterom, zonnescherm en borders met diverse beplanting.


Details


Extra’s:

– Geheel gerenoveerde woning;

– Instapklaar;

– Nieuwe elektra, plafonds en vloeren;

– Moderne keuken;

– Nieuwe badkamer met een tweede toilet;

– Dak- en muurisolatie;

– Vergrote en gerenoveerde berging;

– Achtertuin volledig gerenoveerd;

– Drie slaapkamers;

– Zowel aan de achter- als voorkant geen inkijk, dus veel privacy;

– 148 m² eigen grond.