€ 350.000,-

De Goede Ree 31, 3252LJ Goedereede

De Goede Ree 31, Goedereede

Over deze woning

Makelaar
Bezuijen Bemiddeling
Aangeboden sinds
12-07-2024
Aantal keer bekeken
122

Kenmerken

Bouwjaar
2005
Perceelgrootte
1450
Woonoppervlakte
46
Inhoud
172
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Ontdek jouw eigen groene oase in Goedereede!

Verscholen aan de rand van het park ligt De Goede Ree 31, een idyllisch vrijstaand chalet uit 2005 met daarnaast gelegen en verrassend tuinperceel eigen grond van maar liefst 1.200 m². Via een schilderachtig bruggetje naast het chalet bereik je deze oase van rust en groen, compleet met een charmant buitenhuis voorzien van een houtkachel - een perfecte plek voor ontspanning. Dit unieke toevluchtsoord biedt niet alleen privacy, maar ook een weelde aan faciliteiten: van diverse fruitbomen en een jeu de boule baan tot meerdere zitjes, een buitenkeuken en een rustgevende vijver. Geniet van het groene uitzicht op de Toren van Goedereede terwijl je je eigen groenten kweekt in de nabijgelegen groentekas.

Binnen in het chalet wordt je verwelkomd door een keurig afgewerkt chalet met een moderne keuken, een eigentijdse badkamer en twee comfortabele slaapkamers. De woonkamer is voorzien van airconditioning, wat zorgt voor aangename temperaturen, ongeacht het seizoen.

De ligging is ideaal: het centrum van het charmante stadje Goedereede ligt om de hoek, terwijl de badplaats Ouddorp met zijn prachtige stranden aan de Noordzee slechts een korte rit verwijderd is. Natuurliefhebbers zullen ook de nabijheid van het beschermde natuurgebied De Kwade Hoek waarderen.

Kortom, deze unieke kans omvat niet alleen het appartementsrecht met vrijstaand chalet De Goede Ree 31, maar ook een uitgestrekte kavel eigen grond, waardoor je kan genieten van vrijheid, rust en natuur in een van de meest geliefde recreatiegebieden van Goeree-Overflakkee. Een prachtplek voor mensen die van tuinieren houden. Wacht niet langer - maak van De Goede Ree 31 jouw eigen toevluchtsoord en geniet van de rust, ruimte en natuurlijke schoonheid.

Locatie