€ 259.000,-

Prinsenhof 21, 3253NM Ouddorp

Prinsenhof 21, Ouddorp

Over deze woning

Makelaar
Hameeteman Makelaardij
Aangeboden sinds
17-07-2024
Aantal keer bekeken
143

Kenmerken

Bouwjaar
1959
Perceelgrootte
680
Woonoppervlakte
53
Inhoud
186
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Gelegen aan de rand van park Prinsenhof bieden wij deze unieke recreatiewoning aan. Het perceel beslaat 680 vierkante meter en de woning biedt volop privacy, omringd door groen. Prinsenhof zelf is een ruim opgezet recreatiepark met een diversiteit aan woningen en veel ruimte en beplanting tussen de huizen. Hier kunt u genieten van de rust en vrijheid die een vakantie zou moeten bieden. De ligging is ideaal, met de stranden van de Noordzee, uitgestrekte duingebieden en unieke natuurgebieden in de nabijheid. Daarnaast zijn de voorzieningen in het centrum gemakkelijk bereikbaar per fiets.

Omschrijving
Deze sfeervolle bungalow ligt centraal op het perceel. Bij binnenkomst komt u direct in de hal, waar zich de meterkast bevindt. Vanuit de hal heeft u toegang tot de doucheruimte, die is uitgerust met een douche, wastafel en toilet, evenals tot de eerste slaapkamer en de woonkamer. De lichte, op het zuiden gerichte woonkamer biedt toegang tot de twee overige slaapkamers en de tuin. In de woonkamer bevindt zich een open keuken met diverse voorzieningen, waaronder een gaskookplaat, vaatwasser, combioven, koel-vriescombinatie en een losstaand keukenblok. De gehele woning is afgewerkt met een plavuizenvloer.

Tuin
De woning is omgeven door een ruim perceel met een prachtige tuin, verschillende soorten bomen en een vrijstaande berging met aansluiting voor witgoed. Het royale terras is op het zuiden gericht, waardoor u volop van de zon kunt genieten. Aan de voorzijde van het perceel bevindt zich een stijlvol hek, dat kan worden afgesloten en parkeergelegenheid biedt voor meerdere auto's.

Bijzonderheden
- Gelegen op een perceel uitgegeven op erfpacht
- Vrije verhuur mogelijkheden zonder verplichting
- Diverse mogelijkheden voor wijziging of vergroting van de woning binnen het park en het bestemmingsplan
- Vraagprijs en oplevering in overleg