€ 875.000,-

Koningin Julianaweg 37, 3241XB Middelharnis

Koningin Julianaweg 37, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Tanis & Akershoek Makelaardij
Aangeboden sinds
02-07-2024
Aantal keer bekeken
186

Kenmerken

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1974
Perceelgrootte
810
Woonoppervlakte
211
Inhoud
1033
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Riant en vrijstaand wonen in het groen, nabij het centrum van Middelharnis aan een rustige laan zonder doorgaand verkeer... Dat is mogelijk bij deze statige vrijstaande split level villa met o.a. een fraaie tuingerichte woonkamer, woonkeuken, tuinkamer/serre, kantoor, 3 slaapkamers, kelder en inpandige garage met een inhoud van ruim 1000 m3.
Laat u verrassen aan de Koningin Julianaweg 37 te Middelharnis, u bent van harte welkom!

De onder architectuur gebouwde woning met een bijzondere en speelse indeling is centraal gelegen nabij 'D'n Diek', scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen op een riant perceel van 810 m2 eigen grond met een eigen oprit aan de voorzijde en achtertuin op het Zuidwesten.

De woning is voorzien van dak- en muurisolatie, dubbele beglazing en energielabel B. In 2022 is de woning voorzien van spouwmuurisolatie en zijn de gevels geïmpregneerd. Ook de verwarmingsketel voor de heteluchtverwarming is in 2022 vernieuwd.

De tuin rondom is met liefde aangelegd en een lust voor het oog, voorzien van diverse beplantingen, terrassen en heel veel privacy!

INDELING:

BEGANE GROND
U betreedt de woning aan de voorzijde via de entreehal met leistenen vloer, meterkast en open trapopgang naar de living en ondergelegen kelder. De aanwezige toiletruimte is voorzien van een wandcloset met fonteintje en de betegelde badkamer is ingericht met een douche en wastafelmeubel.

Aan de voorzijde bevindt zich een studeerkamer/kantoor, met toegang vanuit zowel de hal als de woonkamer. Ideaal om wonen en werken te combineren.

Ook de inpandige garage met openslaande deuren en zijdeur is vanuit de hal bereikbaar.

De hoger gelegen woonkeuken is aan de achterzijde gesitueerd met eveneens leistenen vloer en terrasdeuren naar de tuin. De luxe keuken in hoekopstelling is hierbij voorzien van een granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat, afzuigkap, combi stoom-bakoven met warmhoudlade, vaatwasmachine, close-in boiler en koelkast.

De royale tuingerichte woonkamer met aparte zithoek is lager gelegen en beschikt over grote raampartijen, veel lichtinval en diverse indelingsmogelijkheden. De hout-/gaskachel, massief eiken parketvloer en strak spanplafond maken deze ruimte tot een sfeervol geheel.

Aansluitend is via een doorloop met raampartijen tot aan de grond een aangebouwde serre/tuinkamer bereikbaar, voorzien van een plavuizenvloer en schuifpui naar de tuin. Een geweldige plek om te genieten van het binnen- en buitenleven.

1E VERDIEPING
De ruim bemeten overloop met vide geeft toegang tot de slaapkamers, 2e badkamer en loggia aan voorzijde.

Op deze verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig, waarvan de royaal bemeten open (ouder)slaapkamer beschikt over een vide en luik naar de bergzolder. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een trapopgang naar de zolderkamer.

De moderne 2e badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een ligbad, wastafelmeubel en toilet.

TUIN
Rondom de woning is een tuin met een diversiteit aan beplanting. Aan de zijgevel is een oprit gerealiseerd. De heerlijk vrije achtertuin, gelegen op het Zuidwesten, is hierbij voorzien van diverse terrassen.

ALGEMEEN
- Vrijstaande split level villa met inpandige garage
- Gelegen op 810 m2 eigen grond nabij het centrum
- Voorzien van dubbele beglazing, dak- en muurisolatie, energielabel B
- Verwarming d.m.v. heteluchtverwarming
- Warmwatervoorziening middels boiler
- 3 slaapkamers en kantoor
- Badkamers op begane grond en verdieping
- Oplevering: in overleg.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.