€ 1.350,-

Waterfront 1, 3255SE Oude-Tonge

Waterfront 1, Oude-Tonge

Over deze woning

Makelaar
Hameeteman Makelaardij
Aangeboden sinds
23-05-2024
Aantal keer bekeken
253

Kenmerken

Bouwjaar
2024
Perceelgrootte
79

Omschrijving

Welkom op het moderne bedrijvenpark Waterfront in Oude Tonge, waar momenteel 36 eigentijdse bedrijfsunits worden ontwikkeld. We zijn verheugd om een beschikbare unit in Bouwblok A te presenteren, strategisch gelegen aan de zuidoostzijde van het park. Deze prominente A-locatie langs de N59 biedt uw bedrijf een uitstekende zichtbaarheid.

Omschrijving
Deze units zijn zorgvuldig ontworpen met duurzaamheid en efficiëntie als uitgangspunten. Ze beschikken over vloerverwarming op de begane grond en zijn voorbereid met aansluitingen voor een toilet, keukenblok (zowel op de begane grond als op de eerste verdieping), en een warmtepomp. Een dichte trap leidt naar de bovenverdieping, en elke unit is uitgerust met een elektrische roldeur, inclusief een extra afstandsbediening voor uw gemak.

De verhuurder staat open voor maatwerk en biedt diverse opties in overleg. Of u nu extra voorzieningen wilt toevoegen of specifieke aanpassingen wenst, wij zijn bereid om uw wensen te bespreken en te realiseren. Voor maatwerkopties geldt een langere huurtermijn van minimaal 5 jaar.

Tuin
Waterfront biedt niet alleen een zichtlocatie langs de N59, maar is ook goed bereikbaar via diverse openbaar vervoersroutes. Deze units zijn de ideale locatie voor uw onderneming en worden elk geleverd met 2 parkeerplaatsen.

Bijzonderheden
- Gelegen op het bedrijventerrein Waterfront in Oude Tonge
- Nieuwbouw bedrijfsunits
- Voorzien van een elektrische roldeur
- Aansluitingen aanwezig voor een toilet en pantry
- Vloerverwarming op de begane grond
- Inclusief twee eigen parkeerplaatsen
- Verwachte oplevering rond juni 2024