€ 295.000,-

Oostdijk 27, 3241CN Middelharnis

Oostdijk 27, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
03-05-2024
Aantal keer bekeken
65

Kenmerken

Soort woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
1970
Perceelgrootte
104
Woonoppervlakte
58
Inhoud
202
Aantal kamers
3

Omschrijving

In Middelharnis mogen we u deze leuke tussenwoning met garage aanbieden. De woning heeft een gezellige woon-/eetkamer, een open keuken en de badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers. De fijne achtertuin, met garage, is geheel omheind.



INDELING

Begane grond:


De entreehal, met meterkast en trapopgang, geeft toegang tot de woonkamer. De gezellige woonkamer, aan de voorzijde van de woning gelegen, is voorzien van een mooie laminaatvloer, een balkenplafond en een vaste kast onder de trap. De ramen zorgen voor veel lichtinval. In het verlengde van de woonkamer vindt u de eetkamer en de open keuken. De keuken is voorzien van van veel opbergruimte, inbouwspots en diverse apparatuur: kookplaat, afzuigkap, combi-oven en koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken is de achtergelegen bijkeuken bereikbaar. Hier vindt u de CV-ketel, de witgoedaansluitingen, het toilet, de badkamer en de deur naar de tuin. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche, een wastafel en een designradiator.



Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot de twee slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van een mooie laminaatvloer en berging onder het schuine dak. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een deur die toegang geeft tot het platte dak. U heeft hier de mogelijkheid om een dakterras te creëren.



Tuin & Garage:

De achtertuin is voorzien van bestrating en grind en daardoor onderhoudsvrij. Direct achter de woning is een terras. Het is hier heerlijk vertoeven. Via enkele tredes is het lagergelegen gedeelte van de tuin en de toegang tot de garage bereikbaar. De ruime garage, met gaskachel en vliering, heeft de garagedeur aan de achtergelegen straat.



Bijzonderheden:

– Oplevering: in overleg

– Badkamer op de begane grond

– Met garage

– Op loopafstand van de haven