€ 439.000,-

Gedempt Kanaal 85, 3241DB Middelharnis

Gedempt Kanaal 85, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Van Alphen Makelaardij
Aangeboden sinds
02-05-2024
Aantal keer bekeken
80

Kenmerken

Bouwjaar
2010
Woonoppervlakte
103
Inhoud
366
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Dit huis is perfect voor liefhebbers van comfort en stijl. De ligging in het centrum van Middelharnis biedt daarnaast ook nog eens alle gemakken van het dorp binnen handbereik. Met 3 slaapkamers, is dit met recht een heerlijk ruim appartement.

Omschrijving
Aan het Gedempt Kanaal treft u de centrale entreehal met brievenbussen, lift en trapopgang en toegang naar uw afsluitbare berging en privé parkeerplaats in de inpandige garage. Handig te weten, ook op Diekniveau is een in-/uitgang, zo staat u altijd meteen in het gezellige winkelcentrum.

Entree met toilet, wasruimte, badkamer , een grote slaapkamer met walk in closet en toegang naar de woonkamer. De badkamer heeft een ruime inloopdouche, een 2de toilet en een wastafel voorzien van een houtmeubel. De accenten zijn uniek.
De woonkamer is voorzien van donkergrijze Belgisch hardstenen tegels , shutters voor de ramen en openslaande deuren. Grenzend aan de woonkamer heb je een patio waar je lekker buiten kan zitten. De Eggersman keuken is voorzien van witte kastjes, een Belgisch hardstenen aanrechtblad, en divers inbouwapparatuur waaronder een unieke Boretti inductieplaat met 5 kookzones en 2 hete lucht ovens.

Eerste verdieping
Deze maisonnette heeft maar liefst 3 slaapkamers, waarvan één met een walk-in closet op de begane grond. In deze slaapkamer zijn de ramen en rolluiken elektrisch te bedienen en is er een aansluiting voor televisie. De 2 andere slaapkamers en een in gebouwde kast bevinden zich op de eerste verdieping die voorzien is van een echte eikenhouten vloer.

Bijzonderheden
- 3 slaapkamers
- Bouwjaar 2010
- Keurig afgewerkt
- Inpandige garage en berging
- Ruime meterkast met bergruimte
- Midden in centrum van Middelharnis
- Bushalte richting Rotterdam op loopafstand

De woning is helemaal netjes afgewerkt. Alles is al voor je gedaan, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van je nieuwe paleisje.

Kom snel een kijkje nemen en laat je verrassen door deze prachtige maisonnette op Gedempt Kanaal 85. Dit is jouw kans om een droomhuis te scoren in Middelharnis. Wacht niet te lang, want voor je het weet is deze topper weg!

Locatie