€ 675.000,-

Dorpsweg 52, 3253AH Ouddorp

Dorpsweg 52, Ouddorp

Over deze woning

Makelaar
Bezuijen Bemiddeling
Aangeboden sinds
16-02-2024
Aantal keer bekeken
231

Kenmerken

Bouwjaar
1963
Perceelgrootte
850
Woonoppervlakte
90
Inhoud
521
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Welkom op de Dorpsweg 52 in Ouddorp! Een charmante, vrijstaande woning mét royale, dubbele garage (54 m²) op een perceel van 850 m² eigen grond. Een pracht plek met weids uitzicht wat met wat liefde en aandacht tot een ware droomwoning gemaakt kan worden! Gelegen aan de rand van het dorp en op korte afstand van het Grevelingenmeer en de Ouddorpse haven. En fietsend zijn de prachtig brede stranden, liggend aan de Noordzee ook gemakkelijk te bereiken. Hier wil je wonen!

INDELING
De woning heeft een woonoppervlakte van 90 m². De begane grond is ingericht met entreehal, woonkamer met gashaard aan de voorzijde van de woning, toilet, keuken met toegang tot de doucheruimte en bijkeuken met witgoedaansluitingen. Vanuit de bijkeuken is een tussenkamer bereikbaar, dat is de verbinding tussen de woning en de dubbele garage. In de garage bevindt zich de cv-installatie en is er een ruime zolder aanwezig. De garage kan (deels) bij de woning betrokken worden om extra ruimte te creëren. Op de eerste etage van de woning bevinden zich twee slaapkamers aan de overloop.

De woning dateert uit het jaar 1963 en is door de tijd heen goed onderhouden. Wel is de woning gedateerd en toe aan een update. Ben je geïnteresseerd in deze rustgevende woning aan de rand van de populaire badplaats Ouddorp. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende bezichtiging!

Locatie