€ 199.500,-

Weeshuisstraat 21, Sommelsdijk

Weeshuisstraat 21, Sommelsdijk

Over deze woning

Makelaar
Krieger & Witte Makelaars
Aangeboden sinds
09-05-2024
Aantal keer bekeken
899

Kenmerken

Bouwjaar
1913
Perceelgrootte
47
Woonoppervlakte
56
Inhoud
214
Aantal slaapkamers
1

Omschrijving

Starters opgelet!!!

Dit is uw kans om in hartje centrum te wonen, dicht bij de winkels en het openbaar vervoer. In dit karakteristieke straatje treft u deze fraaie woning aan. De Weeshuisstraat ligt op loopafstand van winkelcentrum “D’n Diek”. Hier kunt u uw boodschappen doen of heerlijk winkelen. Ook de pittoreske haven met een mooi aanbod aan horecagelegenheden is goed aan te lopen of te fietsen.


De woning is voorzien van een aantal moderne gemakken die het comfortabel maken. Op de eerste verdieping is een nieuwe dakkapel geplaatst met een elektrisch rolluik en kunststof kozijnen, waardoor er meer ruimte en lichtinval is gecreëerd. Bovendien is er op deze verdieping een airco geïnstalleerd, zodat u ook tijdens warme zomerdagen kunt genieten van een aangename temperatuur.


Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij deze woning. In april 2023 zijn er 4 zonnepanelen geplaatst, waardoor u kunt profiteren van lagere energierekeningen en een verminderde impact op het milieu. Tevens is het plafond tussen de begane grond en de eerste verdieping geïsoleerd. Daarnaast is de buitenzijde van de woning in 2023 geschilderd, wat niet alleen zorgt voor een verzorgde uitstraling, maar ook de levensduur van het houtwerk verlengt.


Wat betreft isolatie is ook aan alles gedacht. De gehele woning is voorzien van dubbel glas, wat zorgt voor een goede warmte- en geluidsisolatie. Zo kunt u in alle rust en comfort genieten van uw nieuwe thuis.


Kortom, deze hoekwoning in Sommelsdijk biedt alles wat u zoekt: een centrale ligging, moderne gemakken, duurzame voorzieningen en een sfeervolle uitstraling. Mis deze kans niet en maak van deze woning uw nieuwe thuis!


Begane grond


Entree:

Plavuizenvloer en meterkast.


Woonkamer:

Laminaatvloer, schouw met gaskachel, balkenplafond.


Keuken:

Enkele spoelbak, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast met vriesvak, laminaatvloer en trapopgang.


Badkamer/bijkeuken:

Plavuizenvloer, douchecabine, zwevend toilet, wastafel, spots in plafond, witgoedaansluitingen en een warm water boiler (80 liter).


Eerste verdieping


Slaapkamer:

Laminaatvloer, airconditioning (verwarmen, koelen en ontvochtigen), dakkapel en Velux dakvenster.


Tuin


Eigen achterom en bestraat.


Details


Extra’s:

– Starterswoning;

– Instapklaar;

– Airco;

– 4 zonnepanelen;

– Nieuwe dakkapel;

– Buitenzijde geschilderd in 2023;

– Gehele woning v.v. dubbel glas;

– In het oude centrum gelegen.