€ 175.000,-

Het Oude Nieuwland 11, 3253MS Ouddorp

Het Oude Nieuwland 11, Ouddorp

Over deze woning

Makelaar
Bezuijen Bemiddeling
Aangeboden sinds
06-03-2023
Aantal keer bekeken
902

Kenmerken

Bouwjaar
1973
Perceelgrootte
208
Woonoppervlakte
45
Inhoud
161
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Op heel korte afstand van de prachtige duinen, het heerlijke zandstrand en de verkoelende Noordzee ligt deze leuke recreatiewoning aan het begin van het parkje genaamd Het Oude Nieuwland. Parkeren doet u op de parking van Het Oude Nieuwland, achter de slagboom. En omdat de vakantiewoning aan het begin van het park ligt hoeft u het park zelf niet op. U bent zo vertrokken naar het strand en ook zo weer thuis! Het straatje van het park heet niet voor niets het Zeepad. Het perceel erfpachtgrond is 208 m² groot, onderaan deze omschrijving leest u meer over de erfpacht.

INDELING
Deze leuke recreatiewoning is voorzien van een zonnige woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse apparatuur, waaronder een vaatwasser, oven en 4-pits gasfornuis met afzuigkap. Op de vloer van deze gezellige living ligt een nette laminaatvloer, daarnaast is deze ruimte voorzien van veel grote raampartijen en een prettig hoog plafond. Via een halletje zijn de twee slaapvertrekken te bereiken, evenals het separate toilet en de nette badkamer met douche en wastafelmeubel. De gehele woning wordt verwarmd middels een CV-installatie. De woning wordt inclusief inventaris aangeboden.

Dit charmante vakantiehuisje ligt op een prachtige locatie, namelijk op slechts 350 meter afstand van de duinen met daarachter prachtige zandstranden en de Noordzee!

De grondeigenaar is de Stichting Het Blaeuwe Huus (VVV Goeree-Overflakkee), zij geven de grond uit in erfpacht. Het huidige erfpachtcontract loopt tot 2050, de jaarlijkse canon bedraagt ca. € 805 en de jaarlijkse parkkosten € 425. Daarnaast betaald u € 25 voor een parkeersticker zodat u uw auto kunt parkeren op de afgesloten parkeerplaats van het park. De jaarlijkse kosten komen uit op (805 + 425 + 25 =) € 1.255,-. Honden worden in de periode van 1 mei tot en met 31 augustus niet op het terrein toegelaten. Buiten dit tijdvak zijn honden van uitsluitend eigen erfpachters op de eigen erfpachtgrond toegestaan. U vindt de ingang van park H.O.N. aan de Oude Nieuwlandseweg 11. Bij aankoop van een recreatiewoning op Het Oude Nieuwland dient de kopende partij eenmalig een extra canon te betalen plus € 175 inschrijfgeld Stichting Het Oude Nieuwland.

Locatie