€ 449.850,-

Prinsesselaan 76 bnr, Sommelsdijk

Prinsesselaan 76 bnr, Sommelsdijk

Over deze woning

Makelaar
Krieger & Witte Makelaars
Aangeboden sinds
11-12-2021
Aantal keer bekeken
1022

Kenmerken

Bouwjaar
2023
Perceelgrootte
1
Woonoppervlakte
115
Inhoud
320
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

115m2 appartement nieuwbouw De Goede Ree, fase 2 B


Wat een plaatje is deze 4-kamerappartement op de bovenste verdieping van het appartementencomplex; het sluitstuk van De Goede Ree. Precies, je laatste kans om hier te wonen! Met maar liefst 115 m2 woonoppervlakte en een balkon op het zuiden heb je hier alle ruimte die je nodig hebt. Van het eerste bakje koffie in de ochtend tot een borrel op het balkon. Dat is pas thuiskomen.


Kom binnen

Via de galerij bereik je de voordeur van deze ruime appartementen. De 4 topappartementen zijn door de ligging op het zuiden erg licht. Krijg je logees? Geen probleem! Met 3 slaapkamers aan ruimte geen gebrek. De badkamer, berging en hal met apart toilet maken het plaatje compleet. Dit is alles waar jullie van droomden!


Heerlijk wonen

Thuiskomen voelt hier iedere dag goed. De auto parkeer je achter het complex op het openbare parkeerterrein of je stalt de fiets in de eigen berging op de begane grond. Er is een lift aanwezig om gemakkelijk de appartementen op de 1e, 2e of 3e verdieping te bereiken. En met een balkon op het zuiden is het hier van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat goed vertoeven.


Duurzaam wonen

In De Goede Ree woon je energiezuinig, gasloos en duurzaam. De woning wordt voorzien van een bodemwarmtepomp met vloerverwarming en –koeling, die in de prijs is inbegrepen.


Heb je interesse in dit appartement in fase 2 B? Maak dan een afspraak met ons voor een oriënterend gesprek.


Collegiale verkoop met LivastGO te Middelharnis. Alle informatie is te vinden via de website van het project.