€ 887.500,-

Waterpoort 22, 3252CS Goedereede

Waterpoort 22, Goedereede

Over deze woning

Makelaar
Tanis & Akershoek Makelaardij
Aangeboden sinds
08-07-2024
Aantal keer bekeken
311

Kenmerken

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2018
Perceelgrootte
461
Woonoppervlakte
136
Inhoud
609
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Aan de rand van de populaire nieuwbouwwijk “de Nieuwe Oostdijk’ staat deze, met hoogwaardige bouwmaterialen opgetrokken en goed onderhouden “Burchtvilla”.
De woning is in 2018 nieuw gebouwd en voorzien van een sfeervolle veranda, aangebouwde berging, luxe uitgevoerde keuken en badkamer. De begane grond, 1e verdieping en berging zijn voorzien van vloerverwarming en per kamer apart regelbaar. Ook is in de berging een waterontharder aanwezig.

De woning biedt een oprit met voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Aan de voorzijde is er een vrij zicht over het polderlandschap. De woning wordt omzoomd door hoofdzakelijk vrijstaande woningen.

Rust & ruimte en toch op korte afstand van de basisschool, supermarkt, openbaar vervoer alsmede de authentieke dorpskern met een diversiteit aan voorzieningen en uitvalswegen richting Rotterdam. Het strand ligt op circa 2 km afstand.

De kavel is 461 m2 groot en net als het huis stijlvol ingericht en perfect onderhouden.

“De Nieuwe Oostdijk” is een unieke wijk, gelegen aan de rand van Goedereede, omgeven door water, veel groenvoorzieningen en vrij uitzicht over het polderlandschap en nabij het historische centrum van Goedereede.

De woningen in deze wijk worden gekenmerkt door een tijdloze architectuur met moderne elementen en zijn allen voorzien van prachtige detailleringen waardoor vrijwel iedere woning een gevel heeft met een eigen identiteit met een verwijzing naar het oude centrum van Goedereede.


INDELING


BEGANE GROND

De chique voordeur aan de zijgevel van de woning komt uit in de royale entreehal met (11 groeps) meterkast. De toiletruimte is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling voorzien van een wandcloset en fonteintje. De trap met vide maken deze ruimte licht en bovenal zeer ruimtelijk.

Vanuit de hal komt u in de werk-/hobbykamer. Deze praktische ruimte is voor vele doeleinden geschikt. Ook een ideale ruimte om als slaapkamer in te richten maar ook bijzonder geschikt om als werkplek of kantoor te gebruiken.

De tuingerichte ruime woonkamer heeft dubbele deuren aan de achterzijde waardoor de onderheide sfeervolle veranda bereikbaar is.
Het zitgedeelte is voorzien van een sfeervolle gashaard met zandstenen schouw. De dubbele deuren aan de zijgevel geven toegang tot de overige terrassen en zorgen voor veel lichtinval. De inbouwspots dragen bij aan een mooie sfeer en zijn functioneel in gebruik.

Met een meer dan mooi uitzicht over het polderlandschap is de keuken aan de voorzijde van de woning opgesteld. Geheel passend in de stijl van de woning is deze in een strak design uitgevoerd in hoogglans met een wandopstelling en spoeleiland. De keuken is voorzien van A- klasse inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat met afzuigkap, vaatwasmachine, een koelkast, vriezer, combimagnetron, Quooker, de combinatie met het composiet aanrechtblad maken deze keuken meer dan compleet.
Ook hier zijn inbouwspots aanwezig die een meerwaarde hebben in het afstemmen van gewenste sfeer/ c.q. functionaliteit

De begane grond is geheel voorzien van een mooie hoogwaardige plavuizen vloer in een lichte kleurstelling waaronder vloerverwarming als hoofdverwarming.


1E VERDIEPING

De vide biedt een ruimtelijk effect, de dakkapel zorgt voor voldoende daglicht toetreding en maakt de overloop tot een ruim en licht geheel.
Vanuit de overloop zijn de 3 slaapkamers en badkamer toegankelijk, tevens is er een aparte toiletruimte aanwezig. Via de vlizotrap komt u op de 2e verdieping.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de ouderslaapkamer met een op maat gemaakte kastenwand waar naast uw complete garderobe voldoende bergruimte beschikbaar is. Aan de achterzijde bevinden zich de twee overige slaapkamers, welke beiden zicht hebben op de tuin.

De modern uitgevoerde badkamer is neutraal ingericht en geheel betegeld. Een wastafelmeubel, bergkast en inloopdouche met tevens een uitstortdouche maakt deze ruimte tot een praktisch geheel waarbij de aanwezigheid van een dakkapel de badkamer tot een prettige ruimte maakt.

De gehele verdieping is uitgevoerd met brede laminaatdelen waaronder vloerverwarming als hoofdverwarming.


2E VERDIEPING

Deze verdieping betreft een geheel bevloerde bergzolder. De omvormer voor de 13 aanwezige zonnepanelen is hier opgesteld. Tevens biedt deze ruimte meer dan voldoende opbergmogelijkheden voor allerhande spullen welke u niet dagelijks nodig heeft.


TUIN EN BIJGEBOUWEN

Deze geheel onder architectuur aangelegde tuin rondom is stijlvol en verzorgd met borders en een diversiteit aan beplanting, bomen en diverse lichtpunten, waardoor de tuin niet alleen overdag maar ook in de avonduren een plaatje is om te zien!
De tuin is uitgevoerd met seizoen begroeiing waardoor u het gehele jaar van een prachtige tuin kunt genieten.
Aan de voorzijde bevindt zich de oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein.

De geheel geïsoleerde, aangebouwde berging is voorzien van gepotdekselde geveldelen aan de buitenzijde en dubbele deuren aan de voorzijde en is hierdoor uitermate geschikt voor het stallen van bijvoorbeeld een motor en fietsen.
De berging is inwendig voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming, de Cv-combiketel (Nefit) alsmede de aansluitingen ten behoeve van het witgoed.
De (8 groeps) unit voor de vloerverwarming alsmede de waterontharder installatie bevindt zich in de aanwezig kast welke op een vakkundige wijze is aangebracht.

In de achtertuin bevindt zich een houten tuinhuis, ideaal voor het opbergen van uw (tuin)gereedschappen.


ALGEMENE KENMERKEN

- luxe uitgevoerde Burchtvilla, gebouwd door aannemingsbedrijf Bloemfontein;
- opgebouwd met hoogwaardige bouwmaterialen;
- gelegen op 461 m2 eigen grond in de populaire nieuwbouwwijk “De Nieuwe Oostdijk”;
- voorzien van onderheide veranda aan de achterzijde;
- de gehele woning evenals de berging is voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming;
- luxe uitgevoerde keuken voorzien van allerhande inbouwapparatuur;
- de op afstand bedienbare gashaard is om te bouwen tot een houtkachel;
- hardhouten ramen en kozijnen met HR++ beglazing;
- totaal 13 zonnepanelen aanwezig;
- zeer goed geïsoleerde woning: energielabel A;
- waterontharder;
- onder architectuur aangelegde tuin voorzien van drainage;
- oplevering: in overleg;


OVERIGE BEPALINGEN VAN TOEPASSING

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.