€ 275.000,-

Binnenweg 42, 3248AG Melissant

Binnenweg 42, Melissant

Over deze woning

Makelaar
Van Alphen Makelaardij
Aangeboden sinds
15-10-2024
Aantal keer bekeken
60

Kenmerken

Bouwjaar
1948
Perceelgrootte
179
Woonoppervlakte
81
Inhoud
313
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Heb je altijd al willen wonen in een betaalbare, ruime eengezinswoning waar je meteen in kunt trekken? Dan is Binnenweg 42 in Melissant de plek voor jou! Deze tussenwoning is perfect voor jonge gezinnen en biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel leven. Met drie slaapkamers, een moderne keuken en een zonnige achtertuin met tuinoverkapping is dit huis een echte catch. Kom snel een kijkje nemen en ontdek zelf de mogelijkheden van deze woning.

Ben jij klaar om je droomhuis te ontdekken op Binnenweg 42 in Melissant? Neem contact met ons op voor een bezichtiging en laat je verrassen door de ruimte en mogelijkheden van deze fijne woning.

Omschrijving
Stap binnen in de lichte en gezellige woonkamer, waar je meteen het gevoel van thuiskomen ervaart. De ruimte is ideaal voor gezellige avonden met het gezin of een relaxte movie night. De moderne keuken uit 2021 is een echte eyecatcher. Koken wordt hier een feestje met de gaskookplaat, oven, vaatwasser en koelkast. En vergeet de handige bijkeuken niet, perfect voor al je witgoed en extra opslagruimte. Of je nu een keukenprins of -prinses bent, hier wil je direct aan de slag.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers. Of je ze nu inricht als kinderkamers, logeerkamer of een home office, de mogelijkheden zijn eindeloos. De badkamer is ruim opgezet en uitgerust met een douche, wastafel en een handig tweede toilet. Begin je dag fris en fruitig in deze fijne ruimte.

Tweede verdieping
bergzolder

Tuin
De achtertuin is een heerlijke plek om te ontspannen. Gelegen op het zuidwesten vang je hier de hele dag door zonnestralen op. Fijne hoekjes in de tuin bieden een schaduwrijke plek voor de warme zomerdagen, terwijl de tuinoverkapping een heerlijke plek is om uitgebreid te tafelen, ook als het weer iets minder is. De berging is perfect voor het opbergen van fietsen en tuingereedschap, maar kan ook eenvoudig worden omgetoverd tot een inspirerende thuiswerkplek.

Bijzonderheden
Melissant is een charmant dorp met alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Van supermarkten en scholen tot sportverenigingen. Bovendien ben je binnen no-time in de omliggende steden voor een dagje uit of een middagje shoppen. De groene omgeving biedt volop mogelijkheden voor wandel- en fietstochten, ideaal voor natuurliefhebbers.

Ben jij klaar om je droomhuis te ontdekken op Binnenweg 42 in Melissant? Neem contact met ons op voor een bezichtiging en laat je verrassen door de ruimte en mogelijkheden van deze fijne woning.