€ 1.250,-

Geerweg 6, 3241LC Middelharnis

Geerweg 6, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Van Alphen Makelaardij
Aangeboden sinds
17-11-2023
Aantal keer bekeken
397

Kenmerken

Bouwjaar
1830
Woonoppervlakte
70
Inhoud
364
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Omschrijving

Prachtige vrijstaande woning op een hele bijzondere plek, als onderdeel van een monumentale boerderij als zijnde het voormalig koetshuis. Geheel met liefde en aandacht gerestaureerd en verbouwd tot een fantastisch woonobject! Geheel vrij in de polder en toch dicht bij Middelharnis, op het erf van 'de Hofstede'.

hier wonen is met recht een beleving!

De woning is geheel voorzien van alle gemakken en gemeubileerd.

De eigenaar woont in de naastgelegen boerderij, verhuur is voorbehouden aan de gunning van de eigenaar.

Omschrijving
Entree, open keuken met allerhande inbouwapparatuur, open woonruimte met heerlijke raampartijen, prachtige balken partijen en houtkachel. Een tweetal 2 persoons bedstedes, aparte wasruimte, geluidsdicht geisoleerd, separaat toilet, mooie badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. Gehele pand is voorzien vloerverwarming, airconditioning en is voorzien van een water ontharder

Tuin
Achter het koetshuis is een terras gerealiseerd over de hele breedte van het koetshuis

er zijn twee parkeerplaatsen voor u bij de woning

Bijzonderheden
Hofstede 'De Geere' is een gerestaureerde monumentale boerderij met o.a. een grote schuur, een koetshuis een kanoloods en een bakhuis. U vindt de hofstede midden in het uitgestrekte polder- en natuurlandschap van het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee.

Vanaf de vroege 17e eeuw is er op de hofstede gewoond en geboerd. De laatste generatie boeren zijn er tot 2004 actief geweest. Gelukkig is hofstede 'De Geere' oorspronkelijk gebleven en geheel in stijl, met behoud van eeuwenoude details, gerestaureerd.

Hofstede 'De Geere' is centraal gelegen op slechts 30 minuten van Rotterdam, 40 minuten van Breda, 60 minuten van Antwerpen en gemakkelijk toegankelijk vanuit Brabant en Zeeland.

Locatie