€ 569.000,-

Kadeweg 39, 3241SE Middelharnis

Kadeweg 39, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Van Alphen Makelaardij
Aangeboden sinds
11-10-2024
Aantal keer bekeken
142

Kenmerken

Bouwjaar
2000
Perceelgrootte
343
Woonoppervlakte
105
Inhoud
424
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

RIETGEDEKTE PARKVILLA AAN HET WATER

Ben je op zoek naar een luxe woning waar je elke dag het vakantiegevoel hebt? Dan is de rietgedekte parkvilla aan de Kadeweg 39 in Middelharnis jouw nieuwe thuis. Met een prachtige tuin aan het water, een luxe keuken en badkamer en een energielabel B, is dit huis een echte must-see. Kom snel kijken en ervaar zelf de luxe en rust die deze woning te bieden heeft!

INTERESSE?

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze luxe parkvilla aan de Kadeweg 39 in Middelharnis? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging en ervaar zelf de unieke sfeer en luxe van deze woning. Dit is jouw kans om te wonen in een huis dat alles heeft!

Omschrijving
Stap binnen in deze vrijstaande villa en laat je verrassen door de hoogwaardige afwerking. De ruime hal met luxe stucwerk en vloerverwarming verwelkomt je direct. De woonkamer is een heerlijke plek om te ontspannen, met grote ramen die uitkijken op de prachtige tuin. De vloerverwarming zorgt ervoor dat je altijd comfortabel zit, zelfs op de koudste dagen.

De luxe keuken uit het topsegment is een droom voor elke kookliefhebber. Voorzien van de nieuwste apparatuur en veel werkruimte, kun je hier de mooiste gerechten bereiden. De open keuken maakt het de perfecte plek voor gezellige avonden met vrienden en familie.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een groot bed en een kledingkast. De luxe badkamer is een echte eyecatcher, met een ligbad, toilet en dubbele wastafels. Hier kun je echt tot rust komen na een lange dag.

Tuin
De tuin rondom de woning is een oase van rust en groen. Gelegen op het oosten, geniet je hier van de ochtendzon terwijl je uitkijkt over het water. Het hekwerk voor de woning zorgt voor extra privacy en veiligheid. Daarnaast is er een berging voor al je tuinspullen en fietsen.

Parkeren doe je eenvoudig op eigen grond. Geen gedoe met zoeken naar een plekje, maar altijd je auto veilig en dichtbij geparkeerd.

Bijzonderheden
ENERGIEZUINIG

Met een energielabel B is deze woning niet alleen luxe, maar ook energiezuinig. Dat betekent lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.