€ 350.000,-

Nieuwstraat 3, 3249AS Herkingen

Nieuwstraat 3, Herkingen

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
03-07-2024
Aantal keer bekeken
496

Kenmerken

Bouwjaar
1920
Perceelgrootte
174
Woonoppervlakte
128
Inhoud
467
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

In een gezellige buurt in Herkingen mogen we u deze energiezuinige 2-onder-1 kap woning aanbieden. De woning heeft een gezellige woon-/eetkamer, een keuken, een kantoor/slaapkamer en de badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers. De tuin is gelegen op het zuidoosten. 



INDELING

Begane grond:


De entreehal, met trapopgang, geeft toegang tot de woonkamer. De gezellige woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Aan de achterzijde bevindt zich de eetkamer. De eetkamer is voorzien van een laminaatvloer en een deur naar de achtertuin. Ook hier zorgen de grote raampartijen voor veel lichtinval en zicht op de tuin. De hoekkeuken, bereikbaar vanuit de woonkamer, is voorzien van veel opbergruimte en diverse apparatuur: kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. Vanuit de keuken is de achtergelegen hal bereikbaar. De hal geeft toegang tot de badkamer, het kantoor en de oprit. De prachtige, luxe badkamer is voorzien van een heerlijk ligbad, een douche, een dubbele wastafel met badmeubel, inbouwspots en vloerverwarming. Het ruime kantoor is voorzien van een laminaatvloer, een vaste kast, de trap naar de verdieping boven het kantoor en een deur naar de tuin. Het kantoor en de verdieping zijn ook geschikt als bijvoorbeeld slaap- of hobbykamer. 



Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers. De overloop en de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De slaapkamer rechts achter is voorzien van een grote vaste kast. De slaapkamer links achter geeft toegang tot het zeer ruime dakterras, gelegen op het zuidoosten. Het is hier heerlijk vertoeven.



Tuin:

De achtertuin, gelegen op het zuidoosten, is heerlijk beschut. De tuin is voorzien van bestrating en daardoor onderhoudsarm. 



Bijzonderheden:

– Energiezuinige woning

– Vloerverwarming in woon-/eetkamer, keuken en badkamer

– Kantoor op de begane grond, deze ruimte is ook geschikt als bijvoorbeeld slaapkamer

– Drie slaapkamers op de eerste verdieping

– 17 zonnepanelen

– Jachthaven op loopafstand

Locatie