€ 1.800.000,-

Koolweg 27, 3253LH Ouddorp

Koolweg 27, Ouddorp

Over deze woning

Makelaar
Bezuijen Bemiddeling
Aangeboden sinds
29-03-2024
Aantal keer bekeken
445

Kenmerken

Bouwjaar
1975
Perceelgrootte
16205
Woonoppervlakte
220
Inhoud
828
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Adembenemend bouwkavel inclusief complete bouwtekeningen, tuinplan én alle benodigde vergunningen te koop!

Een plek om verliefd op te worden! Ruim 1.6 hectare groot en dat op slechts 600 meter afstand van de meest prachtige duinen van Ouddorp met daarachter de eindeloze zandstranden en de heerlijke Noordzee. Samen met de architect is er een compleet woon- en tuinplan ontworpen voor deze geweldige locatie. Alle bouwtekeningen én vergunningen zijn reeds aanwezig. Hier kan direct worden gestart aan het bouwen van jouw droom!

Op het perceel staat momenteel een royaal vrijstaand woonhuis met een inhoud van 828 m³ groot, 220 m² aan woonoppervlakte plus diverse bijgebouwen. Het perceel heeft daarnaast een ruim bouwvlak wat veel mogelijkheden biedt om de woning te verbouwen, vergroten of anders in te delen. Het perceel is eindeloos groot en omringd door mooie schurvelingen en prachtige bomen waaronder imposante grove dennen. Achterin het perceel bevindt daarnaast zich een grote vijverpartij.

Het perceel van maar liefst 16.205 m² groot, de ligging en de vrijheid... Een uniek geheel in het prachtige Ouddorp aan zee, gelegen aan de statige Koolweg. Waar wacht je nog op? Grijp deze kans om jouw stempel te drukken op dit stukje paradijs aan de Nederlandse kust. Neem vandaag nog contact met ons op en begin jouw droom op een van de meest gewilde locaties in Ouddorp!

Locatie