€ 635.000,-

Herman Heijermanssingel 42, 3241DC Middelharnis

Herman Heijermanssingel 42, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
14-10-2024
Aantal keer bekeken
76

Kenmerken

Soort woonhuis
Hoekwoning
Bouwjaar
2005
Perceelgrootte
236
Woonoppervlakte
187
Inhoud
672
Aantal kamers
6

Omschrijving

Prachtige, ruime hoekwoning op een mooie locatie in Middelharnis aangeboden. De woning, gelegen op een perceel van 236 m², heeft een ruime woon-/eetkamer, een open keuken met openslaande deuren naar de tuin en vijf slaapkamers. Aan de voorzijde kijkt u uit over de singel van Middelharnis.



INDELING

Begane grond:


De entreehal, met toilet, meterkast en trapopgang, geeft toegang tot de woon-/eetkamer, keuken en het kantoor. De woonkamer, aan de voorzijde van de woning, is zeer ruim en voorzien van een Travertin vloer en vloerverwarming. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval en uitzicht over de singel. In het verlengde van de woonkamer is de eethoek gesitueerd. Hier vandaan loopt u verder naar de open keuken. De ruime keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en voorzien van een keukenblok met veel opbergruimte en diverse apparatuur: kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Aan de andere kant is een kastenwand met combi-oven/magnetron en eveneens opbergruimte. De openslaande deuren in de keuken geven toegang tot de tuin. Vanuit de entreehal is het kantoor bereikbaar. Het kantoor heeft een eigen deur naar de tuin. De ruimte is ook geschikt als bijvoorbeeld speelkamer of hobbyruimte. De gehele begane grond is voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming.



Eerste verdieping:

De overloop, met trapopgang naar de tweede verdieping, geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De ruime slaapkamers zijn voorzien van een eikenhouten vloer. Eén slaapkamer is voorzien van een vaste hoekkast met inbouwspots. De ramen zorgen voor veel lichtinval. De geheel betegelde, ruime badkamer beschikt over een ligbad, een douche, een dubbele wastafel, een toilet en een designradiator.



Tweede verdieping:

De overloop op de tweede verdieping geeft toegang tot de overige twee slaapkamers en de wasruimte. De slaapkamers zijn erg ruim en voorzien van een laminaatvloer. In de wasruimte, met Travertin vloer, vindt u de witgoedaansluitingen en de CV-ketel.



Tuin & Berging/Garage:

De achtertuin, gelegen op het noorden, is voorzien van flagstones en diverse bomen. De schutting en haag rondom zorgen voor veel privacy. Achter in de tuin vindt u de garage. De garage is nu in gebruik als berging, maar bezit een overheaddeur.  



Bijzonderheden:

– Kantoor/hobbyruimte op begane grond

– Ruime woon-/eetkamer

– 5 slaapkamers

– Vloerverwarming op begane grond

– Gelegen aan het water