€ 885.000,-

Oudelandseweg 67, 3253LN Ouddorp

Oudelandseweg 67, Ouddorp

Over deze woning

Makelaar
Tanis & Akershoek Makelaardij
Aangeboden sinds
12-10-2024
Aantal keer bekeken
74

Kenmerken

Soort woonhuis
Halfvrijstaande woning
Bouwjaar
1999
Perceelgrootte
1380
Woonoppervlakte
222
Inhoud
750
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6

Omschrijving

Heeft u er altijd al van gedroomd om heerlijk vrij te wonen op korte afstand van het Grevelingenmeer, Brouwersdam en Noordzeestrand? Dan is dit uw kans!

Deze royale halfvrijstaande woning met een inhoud van maar liefst 750 m3 is gelegen op een ruim bemeten perceel van 1380 m2 eigen grond en biedt diverse gebruiksmogelijkheden door de aanwezigheid van een dubbele (slaap)kamer en badkamer op de begane grond, welke tevens als praktijkruimte en/of kantoor aan huis kan worden gebruikt. Op de verdieping bevinden zich nog eens 4 royale slaapkamers en 2e badkamer, ideaal voor het gezin en/of gasten! Naast de woning is een prachtige biodiverse tuin, eigen oprit met carport en dubbele berging aanwezig. 

INDELING

BEGANE GROND:
U betreedt de woning aan de voorzijde via de royale entreehal met plavuizenvloer. In deze hal bevinden zich een garderobe, vernieuwde meterkast, vaste trapopgang naar de 1e verdieping en de betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Vanuit de hal zijn de woonkamer, slaapkamers en badkamer toegankelijk.

De 1e slaapkamer (kantoor/praktijkruimte) met houten vloerdelen bevindt zich aan de voorzijde. De 2e slaapkamer met eveneens houten vloerdelen is aan de achterzijde gesitueerd. Tussen deze 2 kamers is een betegelde badkamer met douche en wastafel aanwezig. 

De riante woonkamer is heerlijk licht, voorzien van een sfeervolle houthaard, houten vloerdelen en aanbouw aan de achterzijde met schuifpui naar de tuin. 

Via de woonkamer is de keuken bereikbaar. De keuken beschikt hierbij over een deur naar de tuin, houten vloerdelen en een hoekopstelling met elektrische kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast.

Aansluitend is een praktische en betegelde bijkeuken met witgoedaansluiting en Cv-opstelling.

1E VERDIEPING:
De overloop geeft toegang tot de slaapkamers, badkamer en het toilet. Tevens is hier een vaste trapopgang naar de 2e verdieping aanwezig.

In totaal zijn er 4 royale slaapkamers met dakramen aan weerszijden, waarvan 2 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde.

De 2e badkamer is geheel betegeld en compleet ingericht met een ligbad, douche, wastafelmeubel en dakraam. 

De 2e toiletruimte met wandcloset is eveneens geheel betegeld.

De overloop en slaapkamers zijn voorzien van houten vloerdelen. 

2E VERDIEPING:
Op deze verdieping is een open zolderruimte met nokhoogte van circa 2,3m.

TUIN:
In de biodiverse tuin zijn een dubbele berging en carport aanwezig. Met diverse beplanting, (fruit)bomen en zeer veel privacy kan de natuurliefhebber hier echt genieten!

ALGEMEEN:
- Ruim bemeten object met vele mogelijkheden 
- Gelegen op 1380 m2 eigen grond
- Voorzien van dubbele beglazing, dak- en muurisolatie, energielabel A
- Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. Cv-combiketel
- 2 slaapkamers/kantoor/praktijkruimte en badkamer op begane grond
- 4 slaapkamers en badkamer op verdieping
- Oplevering: in overleg.