€ 450.000,-

Noordzeepark-Haringvliet 35, 3253NE Ouddorp

Noordzeepark-Haringvliet 35, Ouddorp

Over deze woning

Makelaar
Tanis & Akershoek Makelaardij
Aangeboden sinds
11-10-2024
Aantal keer bekeken
43

Kenmerken

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1986
Perceelgrootte
696
Woonoppervlakte
85
Inhoud
292
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Deze prachtige vrijstaande recreatiewoning biedt veel ruimte en comfort, gelegen op een ruim perceel van 696 m2 eigen grond. De woning is uitgebouwd, waardoor er een royale woonkamer met open keuken is gecreëerd. Op de begane grond bevinden zich tevens een slaapkamer en een badkamer, wat zorgt voor extra gemak en privacy.

Op de verdieping van de woning zijn nog eens twee slaapkamers te vinden, evenals een heerlijk dakterras waar u kunt genieten van het uitzicht en de rust. De woning is vrij gelegen en heeft een tuin rondom, waar u in alle privacy kunt genieten van het buitenleven.

De woning is gelegen op het Noordzeepark, op korte afstand van het kilometerslange Noordzeestrand. Het vakantiepark is ruim opgezet en biedt diverse voorzieningen zoals een supermarkt, horecagelegenheid, speeltuin en tennisbanen. Hierdoor is er altijd iets te beleven voor zowel jong als oud.

De recreatiewoning biedt de mogelijkheid voor recreatief eigen gebruik, maar ook verhuurmogelijkheden behoren tot de mogelijkheden. Hierdoor is de woning niet alleen een heerlijke plek om zelf te genieten, maar ook een interessante investering voor de verhuur.

Kortom, deze mooie en goed onderhouden recreatiewoning biedt alles wat u nodig heeft voor een heerlijk verblijf aan de kust. Maak snel een afspraak voor bezichtiging en ontdek zelf de charme van deze unieke woning!


INDELING


BEGANE GROND

Vanaf de oprit en de voortuin, komt u via de carport de entreehal binnen. Deze heeft een uitgebreide meterkast met 7 groepen.
De modern uitgevoerde badkamer heeft witte wandtegels gecombineerd met antraciet vloertegels. Het wastafelmeubel met houtnerf, de praktische douchecabine en designradiator maken deze ruimte compleet.
De toiletruimte is in dezelfde stijl uitgevoerd als de badkamer, stijlvol en modern.

De 1e slaapkamer is gelegen op de begane grond en heeft een raampartij aan zij- en achtergevel waardoor een lichte ruimte is gecreëerd.

De woonkamer is aan de voorzijde uitgebouwd en voorzien van een openhaard, vloerverwarming en voldoende raampartijen welke zicht bieden op de rondom gelegen tuin met meer dan voldoende privacy.

Aan de achterzijde is de keuken opgesteld, uitgevoerd met witte kastfronten en antraciet kunststof aanrechtblad. De keuken is voorzien van alle gemakken, waaronder een oven, afzuigkap, gaskookplaat en koel-/vriescombinatie.

De ruime indeling zorgt ervoor dat je alle benodigde ingrediënten en kookgerei binnen handbereik hebt, terwijl de schuifpui directe toegang biedt naar de gezellige tuin. Hier kun je op zonnige dagen heerlijk buiten eten of gewoon genieten van een drankje in de zon.


1E VERDIEPING

Via de vaste trap in de entreehal komt u op de slaapverdieping. Vanuit de overloop is het royaal bemeten dakterras toegankelijk.
Op deze verdieping bevinden zich 2 heerlijke slaapkamers.


TUIN EN BIJGEBOUWEN

In de aangebouwde stenen berging is de Cv-combiketel opgesteld. Tevens is hier voldoende ruimte voor het witgoed aanwezig.

De rondom gelegen tuin is een genot voor buitenliefhebbers. Het gazon is perfect om op te loungen, te spelen of om zomers te genieten van een heerlijke barbecue met vrienden en familie. O.a. de wilg, coniferenhaag en een diversiteit aan beplanting zorgen voor een sfeervolle en groene omgeving, waar u in alle rust kunt vertoeven.

Met meerdere terrassen is er altijd een plekje te vinden om te genieten van de zon of juist wat verkoeling te zoeken in de schaduw. De buitenbarbecue maakt het mogelijk om eindeloos te genieten van lange zomeravonden in de tuin. Daarnaast is er een houten tuinhuis aanwezig waar u de (tuin)gereedschappen en fietsen veilig en droog kunt opbergen.

Niet alleen de tuin is goed verzorgd, ook aan het gemak is gedacht. Met meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein hoeft u niet te zoeken naar een parkeerplek voor uw auto. En met de carport aan de voorzijde én een laadpaal voor de auto, is het ook nog eens duurzaam en gemakkelijk om uw auto op te laden.


ALGEMENE KENMERKEN:

- vrijstaande recreatiewoning met carport, aangebouwde berging en houten tuinhuis,
gelegen op het “Noordzeepark” op korte afstand van het Noordzeestrand;
- oorspronkelijk bouwjaar 1986; uitgebouwd in 2013;
- perceelgrootte: 696 m2 eigen grond;
- volledig geïsoleerd;
- houten en kunststof ramen en kozijnen, voorzien van dubbele en HR++ beglazing;
- goed onderhouden en moderne keuken, toilet en badkamer (2013);
- verwarming via Cv-combiketelketel (Intergas 2012);
- carport is voorzien van laadpaal;
- 10 zonnepanelen aanwezig (2024);
- parkkosten: ca. € 1400,- per jaar;
- oplevering in overleg.


OVERIGE BEPALINGEN VAN TOEPASSING

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.