€ 315.000,-

Azaleastraat 48, 3245CC Sommelsdijk

Azaleastraat 48, Sommelsdijk

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
11-10-2024
Aantal keer bekeken
39

Kenmerken

Soort woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
1962
Perceelgrootte
126
Woonoppervlakte
87
Inhoud
362
Aantal kamers
4

Omschrijving

In een kindvriendelijke buurt in Sommelsdijk wordt u deze leuke tussenwoning aangeboden. De woning, gelegen op een perceel van 126 m², heeft een gezellige woon-/eetkamer, een hoekkeuken en drie slaapkamers. De tuin is gelegen op het zuiden.



INDELING

Begane grond:


Vanuit de entreehal, met meterkast, toilet, trapkast en trapopgang, is de woon-/eetkamer bereikbaar. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. In het verlengde van de woonkamer is de eetkamer gesitueerd. De woon- en eetkamer zijn voorzien van een plavuizen met vloerverwarming. De ramen zorgen voor veel lichtinval. Vanuit de eetkamer loopt u naar de keuken. De keuken is voorzien van opbergruimte en diverse apparatuur: kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koel/vriescombinatie en vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tuin en tot de achtergelegen bijkeuken. De bijkeuken, met eveneens een deur naar de tuin, is voorzien van een laminaatvloer en witgoedaansluitingen.





Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking of laminaat en een vaste kast. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel met badmeubel en inbouwspots.



Vliering:

De vliering is vanaf de overloop bereikbaar middels een vlizotrap. De vliering is voorzien van een dakraam en de CV-ketel.



Tuin & Berging:

De achtertuin is gelegen op het zuiden en voorzien van bestrating, kunstgras en een border met planten en struiken. Het is hier heerlijk vertoeven. In het verlengde van de bijkeuken is de berging gelegen. Achterin de tuin is de poort naar het achtergelegen pad. 



Bijzonderheden:

– Eengezinswoning

– Vloerverwarming in woonkamer en gang

– Drie slaapkamers

– Tuin op het zuiden

– 11 zonnepanelen (huur/lease)

– In kindvriendelijke buurt