€ 235.000,-

Ring 4, 3241CR Middelharnis

Ring 4, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Van Alphen Makelaardij
Aangeboden sinds
10-10-2024
Aantal keer bekeken
85

Kenmerken

Bouwjaar
1779
Perceelgrootte
85
Woonoppervlakte
58
Inhoud
209
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Omschrijving

Ben je op zoek naar een unieke plek die charme en sfeer uitstraalt? T Klein Kapitaal aan de Ring 4 in Middelharnis is dé woning die je zoekt! Deze hoekwoning is perfect voor starters en heeft alles wat je nodig hebt om je thuis te voelen. Met een perceeloppervlakte van 85 vierkante meter en een praktische indeling, biedt deze woning een wereld aan mogelijkheden. Kom snel kijken en ontdek zelf de charme!

Ben je klaar om deze sfeervolle woning te ontdekken? Ring 4 in Middelharnis wacht op jou! Neem contact op voor een bezichtiging en laat je verrassen door alles wat T Klein Kapitaal te bieden heeft. Deze kans wil je niet missen!

Omschrijving
Stap binnen en laat je verrassen door de sfeervolle woonkamer waar licht en ruimte je direct een warm welkom geven. De praktische keuken is ideaal voor de culinaire avonturier in jou. Met een losse koelkast en fornuis ben je helemaal klaar om je favoriete gerechten te bereiden. Hier kun je heerlijk kokkerellen en gezellig tafelen met vrienden en familie.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vind je de gezellige slaapkamer die een oase van rust biedt. Het is de perfecte plek om na een drukke dag tot rust te komen. Naast de slaapkamer bevindt zich de hippe badkamer, compleet met een inloopdouche en stijlvol wastafelmeubel. Hier begin je elke dag met een frisse start. De afwerking van de woning is prima, waardoor je weinig hoeft te doen voordat je je nieuwe stek kunt betrekken. Alles is al voor je geregeld!

Tuin
BUITENLEVEN

De achtertuin op het noordwesten is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Of je nu groene vingers hebt of gewoon wilt relaxen met een goed boek, deze tuin biedt de ideale setting. Bovendien is er een handige berging voor al je spullen, zodat je altijd ruimte overhoudt in huis.

Bijzonderheden
Middelharnis heeft alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Het centrum ligt op steenworp afstand, met gezellige winkels, restaurants en cafés. Voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet ver te gaan en ook scholen en sportfaciliteiten zijn in de buurt. De locatie van T Klein Kapitaal is top, met goede verbindingen naar omliggende steden en prachtige natuurgebieden voor de deur.