€ 270.000,-

Lijnbaanstraat 3, Middelharnis

Lijnbaanstraat 3, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Krieger & Witte Makelaars
Aangeboden sinds
09-10-2024
Aantal keer bekeken
60

Kenmerken

Bouwjaar
1923
Perceelgrootte
140
Woonoppervlakte
101
Inhoud
359
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Bent u op zoek naar de ideale starterswoning in een gezellige en kindvriendelijke omgeving? Dan is deze goed onderhouden tussenwoning in Middelharnis precies wat u zoekt! Deze woning biedt een perfecte combinatie van comfort, gemak en een gunstige locatie, waardoor het de ideale keuze is voor jonge gezinnen, starters op de woningmarkt of iedereen die op zoek is naar een fijne plek om te wonen.


De woning is gelegen op een uitstekende locatie, op loopafstand van basisscholen, het openbaar vervoer en diverse winkels. Dit betekent dat u alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik heeft. Of u nu snel een boodschap wilt doen, de kinderen naar school moet brengen of met het openbaar vervoer wilt reizen, alles is eenvoudig en snel te bereiken.


De woning beschikt over drie slaapkamers, wat meer dan voldoende ruimte biedt voor een jong gezin of een stel dat op zoek is naar extra kamers voor bijvoorbeeld een kantoor of logeerkamer. De slaapkamers zijn licht en ruim opgezet, zodat u volop mogelijkheden heeft om deze naar eigen wens in te richten.


De keuken, die in 2019 volledig is vernieuwd, is een van de grote pluspunten van deze woning. Deze moderne keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en biedt volop ruimte om te koken en te genieten van gezellige maaltijden. U kunt direct aan de slag zonder dat er nog extra investeringen nodig zijn.


Buiten vindt u een heerlijke achtertuin, gelegen op het zuidwesten. Dit betekent dat u hier volop van de zon kunt genieten, zowel overdag als in de avonduren. Hier kunt u in alle rust genieten van uw vrije tijd, terwijl u profiteert van de gunstige ligging van de zon.


Kortom, deze tussenwoning in Middelharnis is een unieke kans voor starters die op zoek zijn naar een comfortabele woning op een centrale locatie. Met drie slaapkamers, een moderne keuken en een zonnige achtertuin biedt deze woning alles wat u nodig heeft voor een fijne woonomgeving. Daarnaast is de ligging op loopafstand van scholen, openbaar vervoer en winkels een groot pluspunt. Wacht niet te lang, want deze woning is zeker de moeite waard om te bezichtigen!


Begane grond


Entree:

Plavuizen vloer, radiator en trapopgang.


Woonkamer:

Laminaatvloer, radiator, meterkast, trapkast en sierschouw.


Eetkamer:

Plavuizen vloer, radiator en schouw.


Keuken:

4-pits gaskookplaat, afzuigkap, enkele spoelbak, oven, koelkast met vriesvak, witgoedaansluitingen, cv-ketel (Remeha 2015) en plavuizen vloer.


Toilet:

Staand en half betegeld.


Hal:

Toegang tot achtertuin en plavuizen vloer.


Eerste verdieping


Overloop:

Laminaatvloer en dakkoepel.


Slaapkamer 1:

Laminaatvloer, radiator en dakkapel.


Slaapkamer 2:

Tapijt, radiator en dakkapel.


Slaapkamer 3:

Laminaatvloer, radiator, zonnescherm en toegang tot dakterras.


Badkamer:

Douche, wastafel, radiator en geheel betegeld.


Tuin


Achtertuin:

Bestraat, eigen achterom en een houten en een stenen berging.


Details


Extra’s:

– Ideale starterswoning in een kindvriendelijke buurt;

– Op loopafstand van basisscholen, openbaar vervoer en winkels;

– Drie ruime en lichte slaapkamers;

– Moderne keuken (2019) voorzien van alle benodigde apparatuur;

– Zonnige achtertuin op het zuidwesten, ideaal voor lange zomeravonden;

– Rustige en centrale locatie in Middelharnis;

– Goed onderhouden woning, direct instapklaar;

– Ruime mogelijkheden voor eigen inrichting en aanpassingen.