€ 299.500,-

Nieuwstraat 1, 3255AR Oude-Tonge

Nieuwstraat 1, Oude-Tonge

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
02-10-2024
Aantal keer bekeken
88

Kenmerken

Bouwjaar
1950
Woonoppervlakte
107
Inhoud
411
Aantal kamers
3

Omschrijving

In het gezellige centrum van Oude-Tonge wordt u dit mooie, geheel gerenoveerde appartement met ruime patio aangeboden. Het appartement, op de begane grond, is voorzien van een ruime woon-/eetkamer, een open keuken en twee slaapkamers. De royale patio en het vlonderterras zijn gelegen op het zuiden.



INDELING

Appartement:


De entreehal, met meterkast, geeft toegang tot de woon-/eetkamer en de keuken. De woonkamer, aan de voorzijde gelegen, is voorzien van een prachtige visgraatvloer. De ramen zorgen voor veel lichtinval. In het verlengde van de woonkamer is de eetkamer gesitueerd met aansluitend de open keuken. De mooie keuken is voorzien van veel opbergruimte, een kook-/spoeleiland en diverse apparatuur: kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. 

Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. In de bijkeuken vindt u de witgoedaansluitingen. Naast de keuken is de gang die toegang geeft tot het toilet, de twee slaapkamers, de badkamer, een kast met CV-ketel en de patio. De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking. De prachtige, geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche en een dubbele wastafel. 



Patio & vlonderterras: 

De royale patio, circa 25 m² groot, is gelegen op het zuiden en bereikbaar vanuit de gang en vanaf de straat. Het is hier heerlijk vertoeven. Aansluitend is het vlonderterras gelegen.  



Bijzonderheden:

– Oplevering: in overleg

– Geheel gerenoveerd appartement

– Ruime woon-/eetkamer

– Twee slaapkamers

– Vloerverwarming in het appartement

– Patio en vlonderterras, gelegen op het zuiden

– Gelegen in het centrum