€ 265.000,-

Molendijk 71, Stad aan 't Haringvliet

Molendijk 71, Stad aan 't Haringvliet

Over deze woning

Makelaar
Krieger & Witte Makelaars
Aangeboden sinds
01-10-2024
Aantal keer bekeken
142

Kenmerken

Bouwjaar
1898
Perceelgrootte
179
Woonoppervlakte
78
Inhoud
347
Aantal slaapkamers
1

Omschrijving

Prachtige vrijstaande dijkwoning in Stad aan ’t Haringvliet met veel mogelijkheden en comfort. Deze charmante woning is gelegen op een perceel van maar liefst 179m² eigen grond, waardoor u volop kunt genieten van zowel binnen- als buitenruimte. De woning is deels voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen, en de gehele woning is uitgerust met dubbel glas, wat zorgt voor extra isolatie en comfort.


Bij binnenkomst valt meteen de ruime en lichte woonkamer op, waar u heerlijk kunt ontspannen. De woonkamer is bovendien voorzien van een sfeervolle houtkachel, die niet alleen voor warmte zorgt, maar ook een gezellige ambiance creëert tijdens de koudere maanden. Het gevoel van rust en knusheid is hier absoluut aanwezig, ideaal voor lange winteravonden.


Aangrenzend vindt u de royale keuken in een praktische U-opstelling. Deze moderne keuken biedt alle benodigde voorzieningen voor de enthousiaste thuiskok. De keuken is uitgerust met een inductiekookplaat (2023), een vernieuwde kraan uit 2021, een afzuigkap, een oven, een koelkast en een vaatwasser. Door de slimme indeling is er meer dan genoeg werk- en opbergruimte, zodat koken hier een waar plezier wordt.


Naast de fijne binnenruimtes beschikt de woning over een mooie tuin waar u in de zomer heerlijk kunt genieten van het buitenleven. Daarnaast heeft deze woning als extra luxe een royaal dakterras van circa 22m². Hier kunt u in alle privacy genieten van het uitzicht en de zon, of juist ontspannen met een goed boek. Dit dakterras biedt extra buitenruimte en is een prachtige aanvulling op de tuin.


Met al deze kenmerken biedt deze woning een ideale combinatie van ruimte, comfort en sfeer. De ligging in Stad aan ’t Haringvliet zorgt voor een rustige woonomgeving, terwijl u toch alle basisvoorzieningen in de buurt hebt. Deze woning is perfect voor iedereen die op zoek is naar een vrijstaand huis met voldoende leefruimte, zowel binnen als buiten, en tegelijkertijd wil genieten van het karakter en de charme van een landelijke omgeving.


Kortom, deze vrijstaande woning biedt alles wat u zoekt: ruimte, comfort, modern woongenot, en de rust van een groene en landelijke omgeving. Mis deze kans niet om uw droomhuis te bemachtigen!


Begane grond


Entree:

Plavuizen vloer, trapkast, trapopgang en radiator.


Woonkamer:

Houten vloer, meterkast, radiator en houtkachel.


Keuken:

Houten vloer, stenen werkblad, 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap, zelfreinigende oven, koelkast, vaatwasser, enkele spoelbak en spots in het plafond.


Toegang tot souterrain:

CV-ketel (Remeha 2006).


Badkamer:

Inloopdouche, zwevend toilet, wastafel met meubel, handdoekenradiator, spots in het plafond en geheel betegeld.


Eerste verdieping


Overloop:

Dakkapel, radiator, laminaatvloer, spots in het plafond en kastruimte.

Mogelijkheid tot een 2de slaapkamer.


Slaapkamer 1:

Laminaatvloer, radiator, deur naar het dakterras en kastruimte.


Dakterras:

Vlonders, elektra, buitenkraan en elektrisch zonnescherm.


Overige verdiepingen


Souterrain:

Beton vloer, radiator, spoelbak met warm en koud water en witgoedaansluitingen.


Tuin


Achtertuin:

Eigen achterom, borders met diverse beplanting, bestraat en kunstgras.

Houten berging v.v. elektra en houten fietsenschuurtje.


Details


Extra’s:

– Vrijstaande dijkwoning;

– 179m2 eigen grond;

– Deels v.v. kunststof kozijnen;

– Gehele woning v.v. dubbel glas;

– Naast een tuin ook een dakterras;

– Houtkachel.