€ 325.000,-

Deltastraat 7, 3249AC Herkingen

Deltastraat 7, Herkingen

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
27-08-2024
Aantal keer bekeken
151

Kenmerken

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1962
Perceelgrootte
303
Woonoppervlakte
85
Inhoud
356
Aantal kamers
5

Omschrijving

In een gezellige buurt in Herkingen mogen we u deze te renoveren, vrijstaande woning aanbieden. De woning, gelegen op een perceel van 303 m², heeft op de begane grond de woonkamer, eetkamer en keuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer. De ruime tuin is rondom de woning gelegen.



INDELING

Begane grond:


De entreehal, met toilet, kelder, meterkast en trapopgang, geeft toegang tot de eetkamer. Vanuit de eetkamer zijn de woonkamer en de keuken bereikbaar. De woonkamer is voorzien van een schouw met gaskachel. De grote raampartijen aan voor- en achterzijde zorgen voor veel lichtinval. Vanuit de woonkamer is via een toog de eetkamer toegankelijk. Ook de eetkamer is voorzien van een schouw met gaskachel. De keuken, bereikbaar vanuit de eetkamer, is voorzien van opbergruimte, een geiser, de witgoedaansluitingen en de deur naar de tuin.



Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en een vaste kast. De slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast. De ramen zorgen voor veel lichtinval. De slaapkamer links achter geeft toegang tot het balkon, gelegen op het zuidoosten. Het is hier heerlijk vertoeven. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.



Vliering: 

De vliering is via een vaste trap bereikbaar. De overloop, met dakraam en aan beide zijden een vaste kast onder het schuine dak, geeft toegang tot een tweede opbergruimte, waar eveneens een dakraam is.



Tuin:

De ruime tuin is rondom de woning gelegen. De verzorgde achtertuin, gelegen op het zuidoosten, is voorzien van bestrating, gazon en allerlei planten en struiken. Aan de linkerkant van de tuin staat de houten berging. 



Bijzonderheden:

– Vrijstaande woning

– Te renoveren woning

– Tuin rondom

– Gezellige buurt