€ 315.000,-

Molendijk 83, 3257AM Ooltgensplaat

Molendijk 83, Ooltgensplaat

Over deze woning

Makelaar
Struijk & Struijk Makelaardij
Aangeboden sinds
26-07-2024
Aantal keer bekeken
122

Kenmerken

Bouwjaar
1898
Perceelgrootte
271
Woonoppervlakte
95
Inhoud
352
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Te moderniseren tussenwoning uit 1898 nabij het centrum van Ooltgensplaat

Ontdek de charme van deze tussenwoning uit 1898, gelegen op een royaal perceel van 271 m² eigen grond, nabij het centrum van Ooltgensplaat. Deze woning biedt volop mogelijkheden om naar eigen smaak te moderniseren.

Bij binnenkomst via de entree met trapopgang, betreedt u de doorzonwoonkamer die is voorzien van een authentieke schouw. De aan de achterzijde gelegen woonkeuken is uitgerust met een rechte keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, met toegang tot een toilet met fonteintje.

Op de eerste verdieping vindt u een overloop met toegang tot drie slaapkamers, een bergruimte, en een eenvoudige badkamer met ligbad, toilet, wastafel en Cv-installatie. Vanuit de badkamer heeft u toegang tot een zonnig balkon op het zuiden.

De buitenruimte van deze woning is een fantastische plek. De ruime achtertuin, eveneens op het zuiden gelegen, biedt veel zonuren en is voorzien van veel groen. Verder is er een diepe garage van 9 meter, ideaal voor opslag of hobby's, een kas voor de tuinliefhebber, en een parkeerplek op eigen terrein.

Deze woning biedt met een perceeloppervlakte van 271 m², een balkon en tuin op het zuiden, veel potentie voor modernisatie en personalisatie. Een unieke kans om de woning om te toveren tot een moderne droomhuis.

De woning is gunstig gelegen nabij het centrum van Ooltgensplaat en op ongeveer 30 minuten rijden van zowel Rotterdam als Breda. Basisscholen, openbaar vervoer en een supermarkt zijn op loopafstand te bereiken. Kom en ontdek de mogelijkheden!

Onze digitale brochure is te vinden op molendijk-83.nl. Hierop vindt u belangrijke documentatie, het volledige presentatiepakket én diverse handige tools.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1898

- Woonoppervlakte 95 m² (conform meetrapport)

- Overige inpandige ruimte 5 m² (conform meetrapport)

- Gebouwgebonden buitenruimte 10 m² (conform meetrapport)

- Externe bergruimte 28 m² (conform meetrapport)

- Inhoud woning 352 m³ (conform meetrapport)

- Heerlijke tuin met parkeergelegenheid op eigen terrein

- Vrijstaande, stenen garage

- Op loopafstand van supermarkt, basisschool en openbaar vervoer

- Rotterdam en Breda op ca. 30 minuten

- Oplevering in overleg

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.