€ 539.000,-

Generaal Snijdersstraat 42, 3244BC Nieuwe-Tonge

Generaal Snijdersstraat 42, Nieuwe-Tonge

Over deze woning

Makelaar
Van Alphen Makelaardij
Aangeboden sinds
24-07-2024
Aantal keer bekeken
139

Kenmerken

Bouwjaar
1938
Perceelgrootte
545
Woonoppervlakte
139
Inhoud
529
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Aan de rand van het dorp Nieuwe-Tonge staat deze ruime twee-onder-een-kapwoning met grote schuur op jou te wachten. Deze woning en schuur zijn in 2013 vanaf de grond af opnieuwe opgebouwd en volledig aangepast naar de huidige maatstaven. Met een perceeloppervlakte van maar liefst 545m2 zal je hier zowel binnen als buiten genoeg ruimte hebben om te genieten van het goede leven.

Ligging & Buurt:
Gelegen in het gezellige Nieuwe-Tonge, biedt dit huis de balans tussen rustig wonen en een goede bereikbaarheid van voorzieningen. De omgeving is ideaal voor jonge gezinnen, met diverse scholen, speelplaatsen en een supermarkt op loopafstand. Bovendien bevindt zich de prachtige natuur en Grevelingenmeer op steenworp afstand. Geniet van mooie wandelingen langs het water en ontspan in de groene omgeving.

Omschrijving
In de entree bevind zich de trap naar de eerste verdieping en via een deur aan de rechterkant stap je de woonkamer in
Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime woonkamer met veel raampartijen, waaronder openslaande deuren die toegang geven tot het terras, eikenhouten vloer met vloerverwarming, gezellige houtkachel en aangrenzend een open keuken. Die voorzien is een granieten aanrechtblad, een Boretti fornuis, inductiekookplaat en een vaatwasser. Aansluitend aan de keuken, vind je de bijkeuken waarin je toegang krijgt tot het toilet en schuifdeuren waarachter de wasmachine, droger, de extra vriezer en veel kastruimte zich bevinden.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vind je een overloop met toegang tot de badkamer met vloerverwarming en van oorsprong drie slaapkamers, waarbij slaapkamer 2 en 3 samengevoegd zijn tot 1 riante slaapkamer. De voorzieningen zijn er dat er gemakkelijk weer 3 slaapkamers van gemaakt kunnen worden. Deze slaapkamer is voorzien van een over de gehele lengte, ingebouwde kastenwand.

Tweede verdieping
De tweede verdieping herbergt een handige bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap.

Tuin
De tuin ligt op het westen, waardoor je optimaal kan genieten van de middag- en avondzon. De eigen oprit leidt naar een ruime garage met grote zolder, ideaal voor opslag of hobbyruimte. Op de garage liggen 14 zonnepanelen. Parkeren junt u met meerdere auto's op eigen grond.

Bijzonderheden
• bouwjaar 2013
• 14 zonnepanelen
• Tuin op westen
• Goed geïsoleerd
• Ingebouwde domotica.
• Garage van 7 x 5 meter
• vloerverwarming
• houtkachel

Deze woning biedt veel mogelijkheden voor een breed publiek van geïnteresseerden. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning met voldoende ruimte of juist een knusse stek voor jou alleen, Generaal Snijdersstraat 42 zal je niet teleurstellen. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek of dit jouw nieuwe thuis kan zijn!

Locatie