€ 550.000,-

De Goede Ree 24, 3245XX Sommelsdijk

De Goede Ree 24, Sommelsdijk

Over deze woning

Makelaar
Struijk & Struijk Makelaardij
Aangeboden sinds
22-07-2024
Aantal keer bekeken
155

Kenmerken

Bouwjaar
2022
Perceelgrootte
207
Woonoppervlakte
143
Inhoud
505
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Luxe Hoekwoning uit 2022: duurzaam, modern en klaar voor de toekomst. 

Welkom in deze schitterende hoekwoning, gebouwd in 2022, waar modern comfort en duurzaamheid hand in hand gaan. De woning is gelegen aan het einde van een doodlopende straat, op een perceel van 207 m², op loopafstand van het (winkel) centrum van Middelharnis/Sommelsdijk. 

Indeling begane grond:

Tuingerichte woonkamer met veel lichtinval en een luxe plavuizen visgraatvloer met vloerverwarming, wat zorgt voor een gezellige en warme sfeer. Via de openslaande deuren heeft u direct toegang tot de fraai aangelegde tuin, ideaal voor zomerse dagen en ontspanning. Deze moderne Tieleman keuken met Siemens apparatuur is een droom voor elke kookliefhebber. Met een natuurstenen blad, Quooker, 5-pits inductiekookplaat, vaatwasser, magnetron, oven, ruime koelkast, vrieskast en Bokmerkwand biedt de keuken alles wat u nodig heeft voor het bereiden van heerlijke maaltijden.

Op verdieping: de eerste verdieping beschikt over twee ruime slaapkamers, perfect voor een goede nachtrust. Daarnaast is er een walk-in closet die ook als derde slaapkamer gebruikt kan worden, afhankelijk van de wensen en behoeften. De luxe badkamer is voorzien van een dubbele wastafel in een stijlvol meubel, een riante inloop regendouche en een designradiator. 

Vaste trap naar tweede verdieping: deze verdieping is vrij in te delen en is al voorzien van wasmachineaansluiting en een ruime bergkast (technische ruimte met o.a. warmtepomp, WTW installatie en omvormer zonnepanelen. Met een dakraam dat voor extra lichtinval zorgt, biedt deze ruimte talloze mogelijkheden voor extra slaapkamer(s), een kantoor of een hobbyruimte.

De achtertuin is keurig aangelegd met een gazon en wat groen. Hier kunt u genieten van de buitenlucht en de rust. Aan de achterzijde van de tuin staat een houten schuur, ideaal voor opslag, en er is een achterom voor gemakkelijke toegang.

Deze woning biedt een unieke kans op luxe, duurzaam en comfortabel wonen. Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek uw nieuwe droomhuis!

Onze digitale brochure is te vinden op degoederee24.nl. Hierop vindt u belangrijke documentatie, het volledige presentatiepakket én diverse handige tools.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 2022

- Woonoppervlakte 143 m² (conform meetrapport)

- Externe bergruimte 5 m² (conform meetrapport)

- Inhoud 505 m³ (conform meetrapport)

- Verwarming en warm water via warmtepomp 

- 6 zonnepanelen voor een laag energieverbruik

- Luxe Tieleman keuken met Siemens inbouwapparatuur

- In iedere kamer bevindt zich internetaansluiting 

- Ideale gezinswoning 

- Keurige aangelegde achtertuin

- Aan de voorzijde een rustig park

- Op loopafstand van (winkel)centrum, openbaar vervoer en scholen

- Op ca. 35 autominuten van Rotterdam en Breda

- Oplevering in overleg

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.