€ 325.000,-

Molenstraat 2, 3252BE Goedereede

Molenstraat 2, Goedereede

Over deze woning

Makelaar
Tanis & Akershoek Makelaardij
Aangeboden sinds
19-07-2024
Aantal keer bekeken
211

Kenmerken

Soort woonhuis
Hoekwoning
Bouwjaar
1976
Perceelgrootte
78
Woonoppervlakte
73
Inhoud
301
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Deze charmante woning in het hart van het historische Goedereede is een unieke kans om te wonen in een authentieke omgeving. Het bouwjaar van 1976 zorgt voor een solide basis, terwijl het interieur is aangepast aan het hedendaagse woongemak.

De gezellige en sfeervolle woonkamer biedt een prachtig uitzicht op de kerk en de robuuste kerktoren, waardoor je elke dag kunt genieten van een uniek uitzicht. De nette keuken en moderne badkamer zijn van alle gemakken voorzien, waardoor koken en ontspannen een waar genot wordt.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, ideaal voor een gezin of om gasten te verwelkomen. De tweede verdieping biedt een slaapzolder en een bevloerde bergzolder, beide bereikbaar via een vaste trap en ideaal voor extra opslagruimte of als speelkamer.

Mis deze kans niet om te wonen in het hart van Goedereede, met alle dorpsvoorzieningen en gezelligheid binnen handbereik.

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek zelf de charme van deze unieke woning!


INDELING


BEGANE GROND

De entree van deze woning bevindt zich aan de zijgevel. Hier bevindt zich een bordestrap naar de slaapverdieping. Het raam zorgt voor een aangenaam lichte trapopgang.
De meterkast is uitgevoerd met 8 groepen v.v. 2 aardlekschakelaars.
De geheel betegelde toiletruimte heeft crèmekleurige betegeling met sierbies, een wandcloset en fonteintje.

De woonkamer is sfeervol en licht door de raampartijen aan zowel voor- als zijgevel.
Het prachtige zicht op de kerk en de toren zorgen voor een aangenaam thuis komen.
De vaste kast is ideaal voor het opbergen van allerhande spullen.

Aan de achterzijde bevindt zich de keuken. Deze heeft een wandopstelling met lichte kastfronten en voorzien van oven, vaatwasmachine, gaskookplaat, afzuigkap en koelkast.
Via de achterdeur kom je in de tuin en is de aangebouwde berging toegankelijk waar de hybride Cv-ketel en het witgoed is opgesteld. Ook het plaatsen van de diepvries zou mogelijk zijn in deze ruimte.

1E VERDIEPING

De overloop geeft toegang tot de slaapkamers en de badkamer. Er bevinden zich 2 trappen met toegang tot de bevloerde berg- en slaapzolder.

De 1e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een dakvenster met verduistering. Aan de voorzijde is de 2e slaapkamer gesitueerd, deze heeft een dakkapelletje met zicht op de kerktuin, kerk en toren.

In het midden van beide slaapkamers is de badkamer gerealiseerd. Deze is modern uitgevoerd met witte wandtegels gecombineerd met antraciet vloertegels. De wastafel met verwarmde spiegel, inloopdouche en designradiator maken het geheel tot een praktische ruimte.

2E VERDIEPING

Aan de voorzijde is een slaapzolder aanwezig met dakvenster. De achterzijde is tevens met vaste trap bereikbaar en biedt voldoende opbergmogelijkheden. Ook deze ruimte heeft een dakvenster voor voldoende licht- en ventilatievoorziening.

TUIN EN BIJGEBOUW(EN)

De tuin heeft een stenen, aangebouwde berging en een poort aan de zijgevel, en is geheel bestraat waardoor onderhoudsarm. De gemetselde muur zorgt voor voldoende privacy.

ALGEMENE KENMERKEN:

- eindwoning gelegen in het gezellige authentieke centrum van Goedereede;
- bouwjaar 1976;
- perceelgrootte: 78m2 eigen grond;
- voorzien van dak- en muurisolatie;
- houten ramen en kozijnen, voorzien van enkele beglazing (dakvensters dubbel);
- de vloeren zijn vervaardigd van beton;
- keurige keuken en moderne badkamer;
- energielabel D (geldig tot 25-06-2028);
- oplevering in overleg.

OVERIGE BEPALINGEN VAN TOEPASSING

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.