€ 675.000,-

Korteweegje 25, 3244AK Nieuwe-Tonge

Korteweegje 25, Nieuwe-Tonge

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
19-07-2024
Aantal keer bekeken
163

Kenmerken

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1921
Perceelgrootte
735
Woonoppervlakte
141
Inhoud
514
Aantal kamers
6

Omschrijving

In een gezellige buurt in Nieuwe-Tonge mogen we u deze ruime, vrijstaande woning met garage aanbieden. De ruime woning, gelegen op een perceel van 735 m², heeft een fijne woonkamer met erker, een ruime woonkeuken en vijf slaapkamers. De fraai aangelegde tuin met garage en overkapping is rondom de woning gelegen.



INDELING

Begane grond:


De entreehal, met trapopgang en kelder, geeft toegang tot de keuken. Vanuit de keuken is de woonkamer bereikbaar. De gezellige woonkamer is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming en een heerlijk ruime serre met deur naar de tuin. Het is hier heerlijk vertoeven en de grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Halverwege de woonkamer is de deur naar de keuken. De ruime woonkeuken, met hoekopstelling, is voorzien van veel opbergruimte en diverse inbouwapparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken is de achtergelegen bijkeuken bereikbaar. De zeer ruime bijkeuken is voorzien van een plavuizen vloer, de meterkast, de witgoedaansluitingen, de CV-ketel en enkele vaste kasten. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de badkamer, het toilet en de tuin. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel en een designradiator. 



Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot de vijf slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking. Vier slaapkamers zijn vergroot middels een dakkapel. De slaapkamer aan de voorzijde heeft aan één zijde berging onder het schuine dak. 



Vliering:

De vliering is vanaf één van de slaapkamers bereikbaar middels een luik.



Tuin, overkapping & garage:

De ruime, fraai aangelegde tuin is rondom de woning gelegen en voorzien van bestrating, prachtig gazon en allerlei mooie planten en struiken. Rechtsachter in de tuin staat de overkapping. Het is hier heerlijk vertoeven. Naast de overkapping staat de vrijstaande garage, met oprit naar de zijstraat. De ruime garage is voorzien van een harmonicatrap naar de vliering. Links aan de garage vast bevindt zich de berging. Voor de garage en berging is er voldoende ruimte om meerdere auto’s te parkeren.



Bijzonderheden:

– Oplevering: In overleg

– Woning staat op erfpachtgrond. Dit wordt afgekocht door verkopers

– Vloerverwarming in woonkamer en keuken

– Vijf slaapkamers

– Ruime tuin met overkapping

– Vrijstaande garage

– 12 zonnepanelen

– Waterontharder