€ 479.000,-

Langeweg 108 b, 3241KB Middelharnis

Langeweg 108 b, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
17-07-2024
Aantal keer bekeken
91

Kenmerken

Soort woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
2006
Perceelgrootte
165
Woonoppervlakte
179
Inhoud
619
Aantal kamers
7

Omschrijving

Op zoek naar een woning met veel ruimte, gelegen op een centrale locatie in Middelharnis? Kijk dan eens naar dit grote, moderne herenhuis. In een kindvriendelijke wijk, op loopafstand van diverse scholen (basis-, middelbare- en MBO scholen) en verschillende sportaccommodaties. Het centrum van Middelharnis is gemakkelijk bereikbaar met zijn vele winkels, restaurants en andere voorzieningen. Of u nu rust zoekt of gezelligheid, met de ligging van deze woning kunt alle kanten op. Wonen in een mooie omgeving en toch binnen 30 minuten in Rotterdam en (industriële) omgeving zijn? Dan is dit een unieke kans.



INDELING

Begane grond: 


De entreehal, met meterkast en trapopgang, geeft toegang tot de woonkamer en het toilet. De ruime woonkamer ligt aan de straatkant en is verdeeld in een voorkamer en ruime woonkeuken met vaste opbergkast. De gehele woonkamer is voorzien van een houten vloer. De open keuken komt van Tieleman en is voorzien van diverse inbouwapparatuur: kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. In de keuken ligt een mooie plavuizen vloer met vloerverwarming. Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken; heel praktisch voor de eerste binnenkomst en waar ook de aansluiting is voor uw witgoed. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de tuin.



Eerste verdieping: 

De grote overloop geeft toegang tot twee ruime slaapkamers en de badkamer. De gehele eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een balkon, gelegen op het zuidwesten. Beide slaapkamers zijn voorzien van een grote inbouwkast. De mooie, geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel, een toilet, een designradiator en inbouwspots.



Tweede verdieping: 

Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping, waar de overloop toegang geeft tot nog eens twee ruime slaapkamers en een technische ruimte. De ruime slaapkamers zijn beide voorzien van een grote inbouwkast. In de technische ruimte zijn de witgoedaansluitingen en hangt de CV-ketel. Ook deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer.



Tuin & Berging: 

De tuin is mooi onderhoudsvriendelijk aangelegd. De achtertuin, gelegen op het noordoosten, is voorzien van bestrating en borders met klimop en een schutting. Achterin de tuin staat de stenen berging. De tuin is achterom bereikbaar en er is zowel achter als voor de woning ruime parkeergelegenheid.



Bijzonderheden:

– Groot herenhuis met karakter en sfeer

– De ramen zorgen voor veel lichtinval

– Op alle vier de slaapkamers zijn inbouwkasten en op drie slaapkamers rolluiken/buitenzonwering

– De technische ruimte op de tweede verdieping en de bijkeuken zijn voorzien van de witgoedaansluitingen

– Vloerverwarming in de bijkeuken, keuken, toilet en badkamer

– Middelharnis: bruisend dorp, vlakbij scholen en het centrum met z’n vele winkels en leuk haventje

– Eiland Goeree-Overflakkee: rust, ruimte, natuur, strand

– Buitengebied: je loopt zo de polder in en met de auto ben je via de N215 zo op de N59