€ 600.000,-

Boomgaarddreef 7, 3243AC Stad aan 't Haringvliet

Boomgaarddreef 7, Stad aan 't Haringvliet

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
15-07-2024
Aantal keer bekeken
141

Kenmerken

Bouwjaar
1974
Perceelgrootte
2012
Woonoppervlakte
152
Inhoud
734
Aantal kamers
6

Omschrijving

In een gezellige buurt in Stad aan 't Haringvliet wordt u deze ruime, te moderniseren 2-onder-1 kapwoning met garage aangeboden. De woning, gelegen op een groot perceel van ruim 2000 m², heeft een ruime woon-/eetkamer, een open keuken, vijf slaapkamers en een zeer royale tuin, gelegen op het noordoosten.



INDELING

Begane grond:


De entreehal, met meterkast, toilet en trapopgang, geeft toegang tot de woon-/eetkamer en de keuken. De ruime woonkamer, aan de voorzijde van de woning gelegen, is voorzien van een plavuizen vloer en een sfeervolle houtkachel. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. In het verlengde van de woonkamer is de eetkamer gesitueerd. De eetkamer, met een grote schuifpui naar de tuin, geeft toegang tot de open keuken. De hoekkeuken is voorzien van veel opbergruimte en diverse apparatuur: fornuis met elektrische kookplaat, afzuigkap en koelkast. Vanuit de keuken is de naastgelegen garage bereikbaar. 



Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot vier slaapkamers en de badkamer. De ruime slaapkamers zijn voorzien van vinyl of een laminaatvloer. De twee slaapkamers aan de linkerzijde zijn voorzien van een wastafel en één of twee vaste kasten. De deels betegelde badkamer is voorzien van een douche, een wastafel, een toilet en een radiator.



Tweede verdieping:

De tweede verdieping is met een vaste trap bereikbaar. De ruime overloop, met dakraam, geeft toegang tot de vijfde slaapkamer. De slaapkamer, met hoog plafond, is heel ruim. Het raam zorgt voor veel lichtinval. 



Tuin & Garage:

De achtertuin, gelegen op het noordoosten, is zeer ruim. De tuin is voorzien van een terras direct achter de woning. Het is hier heerlijk vertoeven. De rest van de zeer royale tuin is voorzien van gazon, allerlei planten en bomen (o.a. walnotenbomen, mispel, kweepeer, pruimen), een schuur en enkele bergingen. Rechts aan de woning bevindt zich de garage. Achter in de garage zijn de witgoedaansluitingen. Rechts van de garage is een carport, waar u uw auto of caravan kunt stallen. De oprit is ruim voldoende om meerdere auto's te parkeren. 



Bijzonderheden:

– Oplevering: In overleg

– Ruime woon-/eetkamer

– Vijf slaapkamers

– Garage

– Zeer royale tuin

– 13 zonnepanelen

– Jachthaven en strandje aan de rand van het dorp

– https://www.stadaardgasvrij.nl/