€ 380.000,-

Suisendijk 14 35, 3255LS Oude-Tonge

Suisendijk 14 35, Oude-Tonge

Over deze woning

Makelaar
Struijk & Struijk Makelaardij
Aangeboden sinds
13-07-2024
Aantal keer bekeken
174

Kenmerken

Bouwjaar
2006
Perceelgrootte
373
Woonoppervlakte
91
Inhoud
341
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Heerlijk wonen aan het water; wie wilt dat nou niet?

Stelt u zich eens voor: iedere dag thuiskomen in uw eigen stukje paradijs in Marinapark Oude-Tonge. Met uw boot aangemeerd direct voor de deur, biedt deze woning de ultieme combinatie van luxe en gemak!

Indeling begane grond:

Bij binnenkomst treft u een uitnodigende hal met meterkast, toilet en trapopgang. De ruime, tuingerichte woonkamer met veel lichtinval geeft toegang tot een terras aan het water - dat is pas genieten! De aan de voorzijde gelegen open keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur. Daarnaast is er een multifunctionele kamer die als slaapkamer of werkkamer gebruikt kan worden.

Op verdieping:

Op de eerste verdieping biedt de overloop toegang tot twee slaapkamers, beide met zicht op het water. Voor liefhebbers van het buitenleven is er vanuit de hoofdslaapkamer toegang tot een royaal dakterras. De badkamer beschikt over een douche en dubbele wastafel.

Tuin en ligplaats:

U beschikt over eigen water direct voor uw huis, ideaal voor de watersportliefhebber. De heerlijke tuin en de extra terrasruimte aan de voorzijde van de woning maken het plaatje compleet. Daarnaast is er een aangebouwde, stenen berging aan de rechterzijde van de woning.

Waterrijck Suijssenwaarde

Het Marinapark valt onder het Park- en Vaarreglement "Waterrijck Suijssenwaarde". Daarnaast wordt u verplicht lid van de Vereniging van Eigenaars Suijssenpolder met een maandelijkse bijdrage.

Ervaar de perfecte mix van luxe, comfort en avontuur in deze prachtig gelegen woning. Mis deze unieke kans om te wonen aan het water niet!

Onze digitale brochure is te vinden op suisendijk14-35.nl. Hierop vindt u belangrijke documentatie, het volledige presentatiepakket én diverse handige tools.

  

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 2006

- Woonoppervlakte 91 m² (conform meetrapport)

- Overige inpandige ruimte 5 m² (conform meetrapport)

- Gebouwgebonden buitenruimte 14 m² (conform meetrapport)

- Inhoud 341 m³ (conform meetrapport)

- Verwarming en warm water via Cv-installatie

- Ruime berging aan de rechterzijde van de woning

- Parkeergelegenheid voor de deur

- Rust en privacy aanwezig

- Op ca. 30 autominuten van Rotterdam en Breda

- Oplevering: in overleg, kan snel

 

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.