€ 400.000,-

Molendijk 37, 3244AM Nieuwe-Tonge

Molendijk 37, Nieuwe-Tonge

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
27-08-2024
Aantal keer bekeken
89

Kenmerken

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2001
Perceelgrootte
151
Woonoppervlakte
134
Inhoud
454
Aantal kamers
5

Omschrijving

In Nieuwe-Tonge wordt u deze instapklare, vrijstaande woning aangeboden. De woning is voorzien van een gezellige woonkamer, een ruime keuken, drie slaapkamers en een fijne tuin met vrij uitzicht over de landerijen.



INDELING

Begane grond:


De entreehal, met toilet, meterkast en trapopgang, geeft via een schuifdeur toegang tot de keuken. Vanuit de keuken is de woon-/eetkamer bereikbaar. De gezellige woonkamer, aan de achterzijde van de woning gelegen, is voorzien van een mooie eikenhouten vloer, een balkenplafond met inbouwspots, een schouw met sfeervolle houtkachel en openslaande deuren naar het terras. De ramen kijken uit over de weilanden en zorgen voor veel lichtinval. In het verlengde van de woonkamer is de eetkamer gesitueerd. De ruime hoekkeuken, aan de voorzijde van de woning gelegen, is voorzien van een plavuizen vloer, veel opbergruimte en diverse apparatuur: kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser.

Vanuit de eetkamer is een hal bereikbaar. De hal is voorzien van een vaste kast, de trap naar het souterrain en een deur naar het pad naast de woning. 



Eerste verdieping:

De overloop, met vaste kast, geeft toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De slaapkamers rechts voor en aan de achterzijde zijn voorzien van een grote vaste kast. De slaapkamer links voor heeft een vaste kast met daarin de CV-ketel. De ramen zorgen voor veel lichtinval en aan de achterzijde kijken ze uit over de weilanden. De prachtige, geheel betegelde badkamer is vergroot middels een dakkapel en voorzien van een royale inloopdouche, een ligbad, een wastafel, een toilet, vloerverwarming en inbouwspots.



Zolder:

Vanaf de overloop is de zeer ruime zolder bereikbaar middels een vlizotrap. De zolder, met twee dakramen, biedt veel opbergmogelijkheden.



Souterrain: 

De hal, bereikbaar vanuit de eetkamer, geeft toegang tot de trap naar het souterrain. Het souterrain, met witgoedaansluitingen, is geheel betegeld en voorzien van heel veel vaste kasten en daardoor zeer geschikt als bijvoorbeeld hobbyruimte. Vanuit het souterrain is een aparte berging bereikbaar. 



Terras, tuin & berging:

Vanuit de woonkamer is het terras bereikbaar. Vanaf het terras heeft u vrij uitzicht over de landerijen. Het is hier heerlijk vertoeven. Middels een trap is de lager gelegen tuin bereikbaar. De verzorgde tuin is voorzien van bestrating, borders met planten en struiken en kunstgras. Achterin de tuin staat de stenen berging. Aan de achterzijde van de tuin heeft u vrij uitzicht over de landerijen.



Bijzonderheden:

– Instapklare, vrijstaande woning

– Vanuit woonkamer en tuin vrij uitzicht over de landerijen

– Drie slaapkamers

– Vloerverwarming in de badkamer

– Heerlijk terras

– Op loopafstand van het centrum

– Speeltuintje op loopafstand