€ 340.000,-

Bergweg 14, 3241DT Middelharnis

Bergweg 14, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
27-08-2024
Aantal keer bekeken
145

Kenmerken

Soort woonhuis
Hoekwoning
Bouwjaar
2015
Perceelgrootte
56
Woonoppervlakte
76
Inhoud
288
Aantal kamers
4

Omschrijving

In een gezellige woonwijk in Middelharnis mogen we u deze mooie, instapklare hoekwoning aanbieden. De woning heeft een gezellige woonkamer, een eetkamer, een open keuken en twee slaapkamers. Aan de voorzijde heeft u uitzicht over het plein/park in de woonwijk.



INDELING

Begane grond:


De entreehal, met meterkast, geeft toegang tot de eetkamer en de keuken. De eetkamer is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming en de trap naar de eerste verdieping. De open hoekkeuken is voorzien van opbergruimte en diverse apparatuur: gasfornuis, afzuigkap, oven, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. Vanuit de eetkamer is de hal bereikbaar. De hal geeft toegang tot het toilet en een vaste kast met daarin de witgoedaansluitingen. De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming. 



Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping is de woonkamer gelegen. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer met vloerverwarming, een ruimte met daarin de CV-ketel en een Frans balkon met uitzicht over het plein/park in de woonwijk. 



Tweede verdieping:

De tweede verdieping is ook met een vaste trap bereikbaar. De overloop geeft toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn ruim en licht, vergroot middels een dakkapel en voorzien van een laminaatvloer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel en een toilet.



Tuin & Berging:

Aan de voor- en zijkant van de woning heeft u de mogelijkheid om buiten te zitten, met uitzicht over het plein/park in de woonwijk. Het is hier heerlijk vertoeven. Aan de zijkant van de buurwoning bevindt zich de berging. 



Bijzonderheden:

– Oplevering: in overleg

– Mooie, instapklare hoekwoning

– Vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping

– 6 zonnepanelen

– Mooi uitzicht over het plein/park in de woonwijk

– Autovrije buurt

– Sport-/speelpark Het Vliedpark op loopafstand