€ 450.000,-

Emmalaan 1, 3247AE Dirksland

Emmalaan 1, Dirksland

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
27-08-2024
Aantal keer bekeken
134

Kenmerken

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1986
Perceelgrootte
386
Woonoppervlakte
106
Inhoud
391
Aantal kamers
4

Omschrijving

In een gezellige buurt in Dirksland mogen we u deze te moderniseren, vrijstaande woning aanbieden. De woning, gelegen op een ruim perceel van 386 m², heeft een gezellige woon-/eetkamer, een keuken en drie slaapkamers. De ruime tuin is rondom de woning gelegen.



INDELING

Begane grond:


De entreehal, met toilet, meterkast en trapopgang, geeft toegang tot de woon-/eetkamer en één van de twee bijkeukens. De woon-/eetkamer, aan de voorzijde van de woning gelegen, is voorzien van een erker, een plavuizen vloer en een sfeervolle houtkachel. De ramen zorgen voor veel lichtinval. Vanuit de woon-/eetkamer is de keuken bereikbaar. De ruime U-keuken, met plavuizen vloer, is voorzien van veel opbergruimte en diverse apparatuur: kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken is de achtergelegen bijkeuken bereikbaar. In de bijkeuken is de deur naar de tuin en een vaste kast met daarin de CV-ketel. De tweede bijkeuken, bereikbaar vanuit de entreehal, is voorzien van de witgoedaansluitingen. 



Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en een vaste kast. De slaapkamers zijn voorzien van een PVC vloer. De slaapkamer links voor heeft een bedstede. De geheel betegelde, ruime badkamer is voorzien van een ligbad, een douche, een wastafel met badmeubel, een toilet en een radiator.



Vliering:

De vliering is vanaf de overloop bereikbaar middels een vlizotrap.



Tuin & Bergingen:

De tuin is rondom de woning gelegen. De achtertuin, gelegen op het westen, is voorzien van een terras direct achter de woning. Het is hier heerlijk vertoeven. Verder is de tuin voorzien van gazon en borders met diverse planten en struiken. Aan de rechterzijde zijn meerdere bergingen.  Op de oprit, rechts van de woning, is ruim voldoende plaats om meerdere auto’s te parkeren.



Bijzonderheden:

– Oplevering: in overleg

– Vrijstaande woning

– Te moderniseren woning

– Parkeergelegenheid op eigen terrein

– Ruime tuin